Ілюстрація REUTERS

Кожне місячне затемнення унікально і несе свою енергетику. Дізнайтеся про те, що можна і що не можна робити під час полутеневого затемнення 5 червня, коли Повний Місяць буде перебувати в сузір'ї Стрільця.

Читайте такожПовня 5 червня: у чому її особливість і як вона вплине на знаки ЗодіакуМісячні затемнення змінюють життя, диктуючи свої правила. 5 червня відкривається коридор затемнень. Підготуватися до цього дня може кожен, якщо прислухається до порад астрологів і проявить максимум обережності. У п'ятницю астрологи рекомендують відмовитися від імпульсивних дій, щоб виключити залучення в життя неприємностей, пише slovofraza.

Що можна робити в червневе затемнення

Місячне затемнення — прекрасний час для переосмислення, планування і спостереження. В цю добу можна намітити справи на майбутнє, щоб пізніше в спокійній обстановці ще раз перевірити всі пункти плану і відмовитися від тих справ, які не приведуть до успіху. Вдалим буде і бажання усамітнитися для відновлення сил та енергії. Тимчасова ізоляція корисна внаслідок частих перепадів настрою і не дозволить загострити конфлікти в діловому середовищі або в особистому житті.

Відео дня

Повний місяць у Стрільці — вдалий час для проведення ритуалів, спрямованих на очищення і звільнення. В цю добу астрологи рекомендують попрощатися з минулим, яке віджило себе. Однак зопалу відмовлятися від чогось або когось не варто — слід позбавлятися лише від того, що дійсно втратило актуальність і лише обтяжує.

Вплив Повні відчувається особливо гостро у невгамовних людей. Їм варто більше часу приділяти тренуванням витримки, а також звернути увагу на фізичні навантаження. Спорт дозволить впоратися зі стресовими ситуаціями і направити надлишок сил на досягнення нових чудових результатів в улюбленій справі.

Читайте такожАстролог розповіла, як закохати в себе чоловіка за знаком ЗодіакуВ п'ятницю можна і треба розважатися. Позитивні емоції будуть доречні, а гарний настрій не тільки вбереже від розладу, але і від попадання в конфліктні ситуації.

Що не можна робити 5 червня 2020 року

В день Повного затемнення і гроші можуть просто зникнути, якщо піддатися емоціям і витратитися на непотрібні речі. Виключити стоїть і передачу накопичень незнайомцям, які цілком можуть виявитися шахраями. Обережність і вміння заздалегідь планувати свій бюджет вбережуть від неприємностей. У зв'язку з таким положенням справ позичати або самим брати кредити краще не варто, щоб потім не опинитися в неприємній ситуації, коли не буде чим віддавати борг або не вийде стягнути позичене.

Відмовитися варто і від важливих зустрічей, якщо їх можна перенести на більш спокійний час. У день місячного затемнення прийняті рішення можуть виявитися поспішними і невірними, призвести до збитків, суперечок і навіть краху планів. Необдумані вчинки, коли під впливом емоцій зопалу приймаються рішення, навряд чи призведуть до процвітання.

Нові починання, якими б вони не були, приурочувати до 5 червня не має сенсу. Плани можуть змінитися, а те, що здавалося правильним, вже завтра може обернутися провалом. Співбесіди, призначені на цей день, можуть стати причиною поганого настрою, тому такі заходи варто по можливості перенести на більш сприятливий час.