Коли найкраще стригтися в червні - місячний календар / depositphotos.com

Щоб визначитися, на які дати червня найкраще запланувати візит в перукарню, розглянемо місячний календар. Коли краще стригти волосся цього місяця, читайте в матеріалі.

Коли потрібно стригтися за місячним календарем - думка майстрів

На думку професійних перукарів, краще підстригати волосся, коли місяць пребуває у фазі зростаючого. Тоді волосся росте швидше.

Цього місяця для стрижки: 

Відео дня
  • Нейтральних - 4 дні: 3 червня, 14-15 червня і 22 червня.
  • Не особливо сприятливих - 14 днів: 1 і 2, 4 червня, 8-13 червня, 16-18 червня, 29-30 червня.
  • Сприятливих - 12 днів: 5, 6 і 7 червня, 19-21 і 23-28 червня.

Хоча за календарем 1 і 2 червня - це зростаючий місяць, але він перебуває в знаку Скорпіон, цей знак вкрай примхливий і може згубно позначитися на швидкості росту та якості структури волосся.

4 червня - повний місяць, пік енергетики. Візит до перукаря краще відкласти. Волосся після стрижки не буде слухатися, а завиті локони розпрямляться швидше, ніж хотілося би. Неоднозначно впливає повний полуничний місяць і на результати фарбування волосся.

З 5 по 7 червня відзначається хороший вплив, що надає місяць у знаку Козерога. Сприятливий період для будь-яких маніпуляцій з волоссям - завивка не так сильно пошкоджує волосся, фарба лягає добре, а волосся стає сильнішим.

Дуже не рекомендуються будь-які процедури з головою 11 червня, після візиту до майстра в цей день на шкірі може з'явитися лупа. Хімічний вплив може пошкодити волосся, кінчики стануть сіктися, а локони погано зафіксуються. Такий вплив надасть місяць в Рибі. Якщо у вас пошкоджене або тонке волосся, 11 червня можна зайнятися зміцненням і оздоровленням волосся. 

18 червня - критичний день, новий місяць. У перший день місячного календаря краще відкласти похід до перукаря. За народними повір'ями, скількох волосинок в цей день позбудешся, на таку ж кількість днів і скоротиться життя.

Коли краще стригти волосся в цьому місяці - зростаючий місяць

З 19-го числа серп починає рости. Позитивний період для стрижки, особливо тонкого, ламкого і посіченого волосся, триватиме майже до кінця місяця.

До уваги: при фарбуванні в світлі тони фарба краще береться на зростаючий місяць, а на спадаючий - лягає гірше, а колір тримається менше.

Раніше УНІАН розповідав, навіщо кладуть лавровий лист під подушку.

Вас також можуть зацікавити новини: