Війна в Україні / фото facebook.com/JointForcesCommandAFU

Астролог Влад Росс розповів, чи вдасться найближчим часом мобілізувати 550 тисяч осіб, а також чи будуть призивати людей з 18 років.

В інтерв'ю УНІАН Росс зазначив, що таку кількість людей призвати не вдасться. За його словами, щомісяця набиратимуть по 20 тисяч осіб.

"На нас чекає новий закон по мобілізації, який вийде в лютому. Але найголовніше те, що за договором з Німеччиною, Польщею, Ірландією та іншими країнами, вони припинять підтримувати чоловіків-українців. Тому багато хто буде змушений повертатися на батьківщину, бо жити буде нема за що. Все буде робитися для того, щоб повернути їх додому і мобілізувати", - сказав Росс.

Відео дня

При цьому він додав, що жінок мобілізувати не будуть. Крім того, як зазначив експерт, людей з 18 по 25 років призивати теж не будуть.

"Всі розуміють, що нам потрібно покращувати демографічну ситуацію в країні. Будуть призивати чоловіків в основному після 40, у яких вже є діти. А ті, хто ще не обзавівся нащадками, чіпати не будуть. У них може бути тільки строкова служба, на фронт відправляти не будуть. Єдине, за бажанням вони зможуть туди потрапити", - підсумував Росс.

Нагадаємо, раніше астролог назвав рік закінчення війни в Україні.

Вас також можуть зацікавити новини: