Новий Місяць 10 червня 2021 - чим загрожує людям / фото ua.depositphotos.com

Сьогодні, 10 червня, настане перший молодик літа 2021 року. Проходитиме він у знаку Зодіаку Близнюки і співпаде з сонячним затемненням.

Молодик (або новий Місяць) – фаза Місяця, під час якої він перебуває в сполученні з Сонцем. Нічне світило в цей час невидиме для земного спостерігача, оскільки повернуто до нього неосвітленим боком. Це є найтемнішою ніччю місяця, адже небо освітлює лише мерехтіння зірок.

Потім поступово Місяць починає відображатися у вигляді тоненького серпа, який день за днем стає більше.

Природний супутник Землі в цей період має значний вплив на живі організми, зокрема й на людину. У особливо чутливих людей може відчуватися занепад сил, різка зміна настрою, дратівливість та головний біль.

Молодик у червні 2021: коли, дата

Новий Місяць настане 10.06.2021 о 13:53. Це 30-й місячний день у місячному календарі. Місяць перебуватиме у знаку Зодіаку Близнюки. Відсоток освітленості Місяця становитиме 0%. Місяць зійде о 04:35, а зайде о 21:24.

Особливість червневого молодика

Цьогорічний перший літній новий Місяць співпаде з кільцеподібним сонячним затемненням. У країнах Європи і в Україні воно буде частковим й відбудеться о 13:26 за київським часом.

З урахуванням цієї обставини, молодик 10 червня буде доволі складним, а його вплив загалом відчуватиметься впродовж декількох днів до та після події.

Що можна робити у молодик 10 червня

Молодик в астрології прийнято вважати часом, ідеальним для роздумів над новими ідеями та складання планів. Цієї повні можна вирішувати поточні рутинні питання, які не вимагають багато сил і енергії.

Читайте такожНе зупиняться ні перед чим: названо найвпевненіші у собі знаки Зодіаку
Також це ідеальний момент для позбавлення від згубних звичок, наприклад, аби влаштувати голодування або розвантажувальний день.

На енергетику сильно впливає сузір'я, в якому перебуватиме Місяць. Енергійний знак Близнюків надихає активніше взаємодіяти з навколишнім світом і знаходити нові шляхи для комунікації, ділитися думками з оточуючими. Водночас астрологи застерігають, що слід знайти баланс між розумом і почуттями.

До того ж, враховуючи сонячне затемнення, краще діяти не поспішаючи, акуратно й обачливо. Перш ніж робити ті чи інші серйозні кроки, важливо уважніше прислухатися до свого внутрішнього голосу та поміркувати.

Загалом цього дня важливо залишатися у гарному настрої, щоб негативні емоції не стали джерелом непередбачених труднощів.

Що не можна робити у молодик 10 червня

Починати якісь нові проекти та вирішувати важливі питання у період червневого молодика не варто – краще відкласти це на певний час.

Не бажано вести будь-які ділові переговори або завершувати їх, а також спілкуватися з начальством або переходити на іншу роботу. Не рекомендується у цей молодик робити великі покупки, інвестувати та позичати гроші.

Енергетика цієї доби буде посилювати будь-які емоції, тому не варто сьогодні конфліктувати та з’ясовувати стосунки. У молодик слід приглушувати спонтанні бажання, а також астрологи не радять вирушати у тривалі подорожі.

Молодик у червні: що чекає на знаки Зодіаку 10 червня

Гороскоп на 10 червня 2021 для всіх знаків Зодіаку / фото passion.ru

Овен: гороскоп на 10 червня 2021 року

Загалом успішний день для будь-яких справ. Ділові контакти та реалізація ідей принесуть дохід у майбутньому. Однак не переоцінюйте свої сили і можливості, варто ще й відпочивати.

Телець: гороскоп на 10 червня 2021 року

Будьте терплячими й проявляйте кмітливість та організаторські здібності під час вирішення проблем, які виникатимуть. Сприятливий день для здійснення покупок, початку ремонту.

Близнюки: гороскоп на 10 червня 2021 року

Постарайтеся якомога спокійніше реагувати на проблеми, що виникнуть, не перенервуйте – тоді все закінчиться вдало. До того ж ваші плани ще можуть змінитися, а зірки віщують вам хороші пропозиції.

Читайте такожНазвано знак Зодіаку, якого найважче кохатиРак: гороскоп на 10 червня 2021 року

Вдалий день для корисних придбань. При цьому майте на увазі, що в другій половині дня можуть виникнути певні непорозуміння в любовних, партнерських або подружніх стосунках.

Лев: гороскоп на 10 червня 2021 року

Рішучі дії в плані вкладення грошей можуть призвести до зміцнення матеріального становища. Водночас не відкидайте допомогу друзів і близьких. Також можлива несподівана зустріч або звістка, які вплинуть на майбутнє.

Діва: гороскоп на 10 червня 2021 року

Ваші справи значно покращуються і перешкоди з великою ймовірністю будуть подолані. Займіться особистими справами, впорядкуванням житла та присадибної ділянки.

Терези: гороскоп на 10 червня 2021 року

Зірки попереджають про небезпеку ризикованих і неперевірених проектів. Можливі несподівані повороти в долі. Не забувайте про особисте життя.

Скорпіон: гороскоп на 10 червня 2021 року

Зберігайте спокій та контролюйте свої емоції, попри неприємний відтінок негативних явищ попередніх днів. Зробіть легкі фізичні вправи, прийміть водні процедури.

Читайте такожНазвано знаки Зодіаку, які пам'ятають все до дрібницьСтрілець: гороскоп на 10 червня 2021 року

День обіцяє бути вдалим. Можливі неймовірні пропозиції та навіть здійснення ваших сокровенних задумів. Сміливо вирушайте в подорож, укладайте угоди, шлюб.

Козоріг: гороскоп на 10 червня 2021 року

Займіться особистими справами, впорядкуванням оселі. Також зверніть найпильнішу увагу на стан власного здоров'я, особливо на правильне харчування.

Водолій: гороскоп на 10 червня 2021 року

Цього дня вам, можливо, доведеться виконати великий обсяг роботи. Невиконані обіцянки можуть мати наслідки, тому дійте обдумано та обережно.

Риби: гороскоп на 10 червня 2021 року

Велика ймовірність виникнення конфліктних ситуацій, а також можуть датися взнаки проблеми попереднього місяця. Будьте впевненими, послідовними та відстоюйте свою точку зору.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: