Новий місяць в липні 2021 / ru.depositphotos.com

Через годину, 04:18 ранку за Києвом, на небосвіді зійде новий Місяць. Він знаходиться в сузір 'ї Рака і обіцяє зміни. Допомагає і приносить удачу тим, чиї серця вимагають.

Молодик - це день, коли убуває старий Місяць і народжується новий. У цій фазі його не видно. Сонце висвітлює його сторону, але для Землі він не виден через своє розташування. По суті своїй, молодик - це те ж саме, що і затемнення, тільки буває частіше і виглядає менш ефектно. Побачити новий Місяць можна лише через кілька днів після його народження.

Коли молодик в липні 2021 - дата

Перший місячний день другого місяця літа настане в суботу, 10 липня о 04:18 за київським часом. Місяць буде знаходитися в сузір'ї Рака. Відсоток освітленості Місяця становить 0%. Схід Місяця о 03:38, а захід о 22: 02.

Відео дня

Чим небезпечний молодик

Як молодик впливає на людину / ru.depositphotos.com

Період народження нового Місяця впливає на людину як позитивно, так і негативно:

  • Знижується імунітет;
  • Підвищується дратівливість і емоційність;
  • Загострюються хронічні захворювання;
  • З'являється апатія і байдужість до навколишнього світу;
  • Любовні відносини, розпочаті в період нового місяця, приречені на розлуку.

Читайте такожКитайський гороскоп для знаків Зодіаку на липень 2021Небесне світило в знаку Рак попереджає, що в цей день найкраще бути в неспішній стабільності. Займайтеся звичною діяльністю, можете вирішувати питання юридичної спрямованості - результат буде вдалим. Не давайте грошей в борг, інакше будете довго чекати повернення. Уважніше ставитеся до близьких і уникайте сварок - в період молодика в сузір'ї Рака підвищується емоційна чутливість. Це також вдалий час, щоб зайнятися духовними практиками і медитацією. Обережніше звертайтеся з предметами з металу і вогнем.

Молодик липень 2021 - що можна робити

Що не можна робити в молодика / ru.depositphotos.com

Молодик і повний місяць вважаються важкими періодами для людини, тому робити щось серйозне не рекомендується. Присвятіть цей день роздумам про майбутнє, але не реалізації планів. Сприятливими будуть наступні справи:

  • Кардинальні зміни в зовнішності;
  • Домашнє прибирання та інші повсякденні справи;
  • Похід в лазню або сауну;
  • Нескладний ремонт або перестановка в квартирі;
  • Візуалізація бажань.

Ставтеся до молодика, як до відмінної можливості почати жити по-новому. Проведіть ревізію продуктів в холодильнику або речей в шафі, підведіть підсумки місяця, закрийте невирішені питання, складіть невеликий план на прийдешній період. Небесне світило буде прихильно до тих, хто проявляє ініціативу.

Що не можна робити в молодик

Що не можна робити в молодика / ru.depositphotos.com

Читайте такожГороскоп для Левів на липень 2021-що чекає в коханні, здоров'ї та кар'єріАстрологи не рекомендують в цей період здійснювати кардинальні зміни в житті: вступати в шлюб, переїжджати, починати масштабне будівництво або міняти роботу. Є й деякі інші заборони:

  • Не можна провокувати конфлікти і вступати в суперечки;
  • Виконувати важку фізичну роботу;
  • Інвестувати великі суми;
  • Сподіватися на колективну діяльність.

Гороскоп на 10 липня 2021 - що чекає на знаки Зодіаку

Як молодик вплине на знаки Зодіаку / ru.depositphotos.com

Овен

Займіться повсякденними монотонними справами, від спілкування з людьми краще відмовитися. Можливі проблеми на роботі.

Бик

Використовуйте можливості, щоб стати краще. Перегляньте свої минулі справи і зробіть роботу над помилками.

Близнюки

Не будьте такими підозрілими. Підвищена емоційність може привести вас до зайвої тривожності. Фінансові питання налагодяться.

Рак

Не переживайте, якщо допустите багато помилок - оточуючі не помітять цього. Молодик для Рака - вдалий період, щоб урізноманітнити своє життя, якщо стало нудно.

Лев

Присвятіть себе відпочинку і релаксації. Це необхідно, щоб підвищити життєвий тонус. Будьте уважні на роботі - найважче доведеться тим представникам знака, хто працює з людьми або цифрами.

Діва

Будьте готові до розбіжностей в любовних відносинах. Вам доведеться стати м'якше і подивитися на ситуацію по-іншому. Намагайтеся бути більш стриманими в емоціях.

Терези

Обмежте себе від вечірок та інших заходів з великою кількістю людей. Похід туди не принесе вам ніякої радості і може негативно вплинути на подальше життя.

Скорпіон

Займіться творчістю - молодик розташовує до цього. У вас є всі шанси, щоб розвинути свій талант.

Стрілець

Більше відпочивайте, поки що ваші життєві сили знаходяться на межі. Не допустіть виснаження організму - це загрожує безліччю проблем зі здоров'ям.

Козоріг

Розберіться зі своїми страхами і внутрішніми конфліктами. Вони заважають вам рухатися вперед. Як тільки ви це зробите, вам відкриються нові горизонти.

Водолій

Звертайте увагу на знаки долі - вона дасть вам нові можливості для розвитку. Ви зможете зробити крок у професійній сфері і поліпшити своє становище.

Риб

Відпустіть ситуацію, перестаньте все тримати під своїм контролем. Вашої енергетики не вистачить на всіх, тому справи меншої важливості можна пустити на самоплив.

Вас також може зацікавити: