Молодик 17 вересня 2020 - що він означає / фото REUTERS

Сьогодні, 17 вересня 2020 року, настане черговий молодик, який мине під знаком Зодіаку Діви.

Читайте такожМісячний календар на вересень 2020: сприятливі та несприятливі дні

Молодик (молодий Місяць) – це період, коли розглянути нічне світило на темному небі практично неможливо, ночі темні та безмісячні. У цей час Місяць перебуває рівно між Сонцем і Землею, тобто на одній лінії з ними, й у цьому положенні він не відбиває сонячне світло. Такий період триває близько доби. Потім настає фаза висхідного Місяця та поступово "визирає" серпик.

Для людей настання молодого Місяця пов'язане з різкими змінами настрою, стресами та депресією. Хоча в ці дні ми ніби скидаємо весь тягар минулого місяця за місячним календарем і готові рухатися далі.

Молодик у вересні 2020: коли, дата

Молодик настане 17.09.2020 о 14:01. Це 29-й місячний день у місячному календарі. Місяць перебуває у знаку Зодіаку Діва. Відсоток освітленості Місяця складає 0%. Місяць зійде о 5:21, а зайде о 19:14.

Особливість вересневого молодика

Цей місячний день перебуватиме під заступництвом знака Зодіаку Діва. Сприятливий час для будь-якої кропіткої роботи та вирішення складних питань, які потребують серйозного, вдумливого підходу.

Успіх матимуть будь-які фінансово-кредитні операції, інвестиції в нову справу, посередницькі послуги, торгово-закупівельна діяльність та операції з нерухомістю. Вдалий день для тих, хто навчається, підвищує кваліфікацію й займається самовдосконаленням.

17 вересня може виникнути непереборне бажання навести лад удома або на роботі. Опиратися марно, оскільки Діва все одно візьме своє. Краще піддатися пориву, взяти відро та швабру й навести чистоту в своєму життєвому просторі.

Що можна робити у молодик 17 вересня

Молодик 17 вересня 2020 - як правильно провести день / фото ua.depositphotos.com

Період молодика, за твердженням астролога, є чудовим часом для змін. Можна сміливо братися за втілення давньої мрії або починати нову справу. Молодий Місяць – сприятливий момент для радикальних рішень, а також для відмови від шкідливих звичок.

Читайте такожНазвано найбільш заздрісний знак Зодіаку

Будь-які зміни у своєму житті найкраще робити це саме під час молодика. Новий Місяць сприяє детальному самоаналізу та пошуку внутрішньої гармонії.

У період молодика підвищується активність обмінних процесів, рідина добре всмоктується через шкіру й рівномірно розподіляється по тілу. Тому слід провести процедури очищення організму, приймати теплі цілющі ванни з морською сіллю та ароматичними оліями. Ідеальний час для позбавлення від згубних звичок.

Що не можна робити у молодик 17 вересня

Молодик 17 вересня 2020 - що не можна робити / фото REUTERS

Це доволі складний день – життєвий тонус організму знижується, можуть проявитися хронічні захворювання. Є ймовірність травм, змін у поведінці та настрої.

У цей час деякі люди особливо переживають самотність, піддаються песимістичним настроям. Астрологи радять, що 17 вересня не варто занадто заглиблюватися в себе, піддаватися апатії й серйозно сприймати негативні думки.

Період молодого Місяця потрібно провести в соціумі, якомога більше спілкуватися з близькими і приємними людьми. День найкраще провести за вирішенням лише найнеобхідніших життєвих питань, гнати від себе погані думки.

Молодик у вересні: що чекає на знаки Зодіаку 17 вересня

Гороскоп на 17 вересня 2020 для всіх знаків Зодіаку / фото wowbiz.ro

Овен: гороскоп на 17 вересня 2020 року

Неймовірно гармонійний, насичений справедливістю день. Усі торговельні угоди будуть увінчані успіхом. Спілкування зі старими друзями, родичами або партнерами дозволить зміцнити фінансове становище або створити стартовий майданчик для майбутніх успіхів. Ймовірно, цього дня пощастить вирішити деякі проблеми в особистому житті.

Телець: гороскоп на 17 вересня 2020 року

День обіцяє бути сприятливим у багатьох відношеннях. Дещо поліпшиться фінансове становище: можливі виграш, повернення боргу або вигідна покупка. Венера посміхнеться жінкам-Тельцям. Стосовно ж чоловіків, то можливі відрядження або ділова зустріч, яка призведе до невеликих, але перспективних змін.

Близнюки: гороскоп на 17 вересня 2020 року

Чудовий день для активного відпочинку, фізичних навантажень і прогулянок. Сміливо можна братися за наведення ладу в паперах, справах, для початку ремонту або благоустрою. Вдалими будуть всі покупки, крім металевих виробів і домашніх тварин. Вечір гарно провести біля каміну або при свічках.

Рак: гороскоп на 17 вересня 2020 року

День загалом успішний, сприятливий для вирішення різних ділових проблем та отримання значних доходів або гонорарів. Астрологи також радять, постаратися зберігати спокій на шляху до перемоги й успіху, незважаючи на всі перипетії та складності.

Лев: гороскоп на 17 вересня 2020 року

Всі проявлені цього дня таланти та здібності не залишаться непоміченими. А спілкування з давніми друзями, родичами або несподівана звістка можуть дати старт для майбутніх професійних чи фінансових успіхів. Є велика ймовірність, що вдасться вирішити деякі проблеми в особистому житті.

Діва: гороскоп на 17 вересня 2020 року

Це гармонійний день, сприятливий для відпочинку, розваг і спільних заходів. Завдяки друзям, родичам або партнерам є ймовірність зміцнити фінансове становище або створити стартовий майданчик для майбутніх успіхів. День варто присвятити вирішенню проблем в особистому житті, зміцненню здоров'я й духовному розвитку.

Читайте такожКалендар стрижок на вересень 2020: в які дні найкраще змінити зачіску, щоб надати волоссю краси та блиску

Терези: гороскоп на 17 вересня 2020 року

День сповнений духовною нерішучістю та сумнівами, а також негативним впливом з боку. Краще провести його вдома, у колі сім'ї. Негативні тенденції допоможуть знизити скромність і високі моральні якості. Корисними будуть прогулянки на свіжому повітрі, а також проводження часу біля багаття, вечеря при свічках.

Скорпіон: гороскоп на 17 вересня 2020 року

Можна сміливо братися за серйозні ділові переговори, підписання важливих договорів, починати поїздки в інтересах бізнесу. Астрологи радять використовувати всі можливості для досягнення успіху в усіх починаннях. Здоров'я і працездатність цього дня перебуватимуть на висоті.

Стрілець: гороскоп на 17 вересня 2020 року

Духовне преображення, милість, подолання сумнівів – цим характерним буде день. Є ймовірність підвищити авторитет або поліпшити фінансове становище завдяки практичному підходу до справи, раціональному використанню енергії, чудовій організація справи або роботі в колективі.

Козеріг: гороскоп на 17 вересня 2020 року

Спілкування з друзями, родичами або партнерами, цілком можливо, дозволить найближчим часом зміцнити фінансове становище. Стосовно особистого життя, то тут варто стежити за розвитком подій і не випускати ініціативу з власних рук, адже можуть бути досягнуті омріяні результати.

Водолій: гороскоп на 17 вересня 2020 року

Складний день, коли можливі руйнування, катастрофи, аварії. Астрологи радять бути дуже уважними, не давати дітям повну свободу дій, подбати про старше покоління родичів. Важкі наслідки в цей день можуть мати хвороби, а сни несуть негативну інформацію.

Риби: гороскоп на 17 вересня 2020 року

Час підбиття підсумків і відпрацювання кармічних боргів. Можливо дасть про себе знати назрілий негативний процес у суспільному житті. Це може позначитися й на особистому житті Риб. Велика ймовірність розривів або трансформації стосунків. Цього дня будуть непокоїти важкі передчуття, рекомендується відвідування храму.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: