Ілюстрація REUTERS

У суботу, 21 червня, в 9 годин 41 хвилину, настав молодик, яке пройде під знаком Зодіаку Рак.

Читайте такожСонячне затемнення 21 червня: астрологи назвали знаки Зодіаку, для яких цей день стане фатальнимМолодик - короткочасний період, що характеризується впливом на все живе особливого енергетичного імпульсу. Будь-яке починання краще приурочити саме до молодика.

УНІАН розповість Вам про особливості молодика і як правильно поводитися в цей день.

Молодик у червні: коли, дата

Молодик відбудеться в суботу, 21 червня, в 9 годин 41 хвилину. Це 1 місячний день у місячному календарі. Місяць у знаку зодіаку Рак. Відсоток освітленості Місяця складає 0%. Схід Місяця у 03:42, а захід у 21:41.

Особливість червневого молодика

Місяць у знаку Рак. Час неспішної стабільності. Ідеально підходить для добре налагодженої діяльності підприємств, зайнятих монотонним виробництвом. Так само непогано йдуть справи, пов'язані з антикваріатом і юриспруденцією. Ініційований вами в цей час судовий процес повинен закінчитися максимально вигідно для вас.

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, чиє життя цього літа розвернеться на 180 градусівОбережніше ставитися до кредитування та надання грошей у борг. Є ймовірність, що доведеться дуже довго чекати їх повернення. Оскільки в цей час підвищується емоційна чутливість, слід тактовно і уважно ставитися до близьких людей, це піде вам тільки на користь.

Для розвитку духовних сил корисний аутотренінг, медитативні практики і розвиток екстрасенсорної чутливості. Для уникнення неприємних наслідків потрібно уважне ставлення з металевими предметами і вогнем.

Що можна робити на молодика 21 червня

Місяць перебуває у фазі Нова Місяць / фото: ua.depositphotos.com

Місяць перебуває у фазі Нова Місяць. Цей короткочасний по тривалості період часу характеризується впливом на все живе особливого енергетичного імпульсу. Будь-яке починання краще приурочити саме до молодика.

Розпочате голодування, наприклад, або розвантажувальний день сприяє виведенню шлаків з організму, попереджає виникнення різних захворювань. Ідеальний час для позбавлення від згубних звичок.

Що не можна робити на молодика 21 червня

Малоефективний день як для індивідуальної, так і для колективної роботи. День гарний для усамітнення, самоаналізу й оцінки минулих вчинків або будівництва планів на майбутнє.

Невірне тлумачення своїх вчинків загрожує відчутними втратами. Життєві сили в цей час не на висоті, тому слід уникати перевантажень і не починати нових, особливо ризикованих справ. Можна просто поспілкуватися з книгою.

Молодик у червні: що чекає на знаки Зодіаку 21 червня

Гороскоп на 21 червня 2020 року / gotanews.tv

Овен: гороскоп на 21 червня 2020 року

У розв'язанні проблем вірогідні серйозні труднощі, проте зірки не радять зупинятися або звертати з обраного шляху краще довести справу до кінця. В особистому житті вас може захопити дуже сильне почуття — любов імовірна так само, як і ненависть.

Тілець: гороскоп на 21 червня 2020 року

Життєвий потенціал знаходиться на низькому рівні. Вірогідні нервові зриви, нервозність. Вмійте справлятися зі своїми емоціями. Несприятливий день для початку нових справ, планування. Швидше за все всі починання будуть приречені на невдачу, що може призвести до матеріальних утруднень. Навіть творчий підйом, властивий вам з початку тижня, виявиться самообманом і не призведе до очікуваних результатів.

Близнюки: гороскоп на 21 червня 2020 року

Напружений день, пов'язаний з небезпекою для здоров'я. Можливо, що неприємне звістка порушить внутрішню рівновагу і сприятливу обстановку в сім'ї. Чоловікам-Близнюкам не слід проявляти зайву незалежність у висловлюваннях або упиратися у відстоюванні своєї думки. Жінки-Близнюки повинні постаратися провести час поза домом, в гостях. Гарний час збирати, сушити і настоювати трави.

Рак: гороскоп на 21 червня 2020 року

Читайте такожАстролог склала гороскоп сексуальної сумісності для всіх знаків ЗодіакуДень сприятливий для подорожей, поїздок, зустрічей. Можливо, у вашому житті з'явиться нова людина, здатний побачити в вас щось таке, що не було відкрито. Якщо у вас сім'я, діти, то подумайте, наскільки ви зможете дозволити новому людині увійти у ваше життя.

Лев: гороскоп на 21 червня 2020 року

Завтра слід заспокоїтися і привести в рівновагу почуття і думки, визначити стосунки з оточуючими людьми, відмовитися від непотрібних контактів в особистому житті. Ймовірно нове знайомство або несподівана звістка, що може докорінно змінити ваш спосіб життя. Розгубленість і невизначеність ситуації можуть перешкодити прийняттю правильного рішення.

Діва: гороскоп на 21 червня 2020 року

Можливо, вам захочеться завтра відкласти деякі проблеми на потім. Не робіть цього. Краще доводити справу до кінця. В особистому житті вас може захопити дуже сильне почуття, боротися з якою вам буде складно.

Терези: гороскоп на 21 червня 2020 року

Критичний день. Можливо, що вам доведеться зіткнутися з дрібними домашніми проблемами або розв'язанням фінансових питань. Виключіть великі покупки або комерційні операції, що вимагають значних капіталовкладень. Не слід ризикувати, пускатися в авантюри, виділятися з оточення. Можуть бути болісні сни, погіршення самопочуття, хвороби.

Скорпіон: гороскоп на 21 червня 2020 року

День відпочинку, знаходження нових джерел енергії. Знайдіть час і відвідайте храм. Рекомендується міркувати про власне призначення. Поставтеся до себе критичніше, корисно покаяння. Ви можете відчути бажання усамітнитися, що наразі дуже корисно. Вам слід зайняти вичікувальну позицію.

Стрілець: гороскоп на 21 червня 2020 року

Один з «чистих» днів. Відзначено гармонією та душевною рівновагою. День любові, нових знайомств. Сприятливий день для активного пошуку нової сфери прикладання сил, інтелекту і капіталу. Рішучі дії і допомогу партнерів позитивно позначаться на підвищення матеріального стану. За що б ви не взялися, в майбутньому на вас чекає успіх. Однак не переоцінюйте свої сили і можливості — вони не безмежні.

Козеріг: гороскоп на 21 червня 2020 року

Можливо, вам захочеться завтра відкласти деякі проблеми на потім. Не робіть цього. Краще доводити справу до кінця. В особистому житті вас може захопити дуже сильне почуття, боротися з якою вам буде складно.

Водолій: гороскоп на 21 червня 2020 року

Цей день знаменує зростання вашого творчого потенціалу. Посилюються аура, життєвий потенціал; особиста чарівність. День присвятіть спілкуванню, зустрічам або творчим шуканням. Зосередьтеся на головному і не відволікайтеся на дрібниці. Корисні групові заняття, фізичні навантаження. Ви з усім впораєтеся, навіть якщо доведеться викластися повністю.

Риби: гороскоп на 21 червня 2020 року

Цей день може дати вам кілька важливих життєвих уроків. Багато Риби опустяться на землю і будуть змушені задовольнятися тим, що підносить життя. Можливо, ви відчуєте завтра легке нездужання з самого ранку, але до другої половини дня ваше самопочуття прийде в норму. Ймовірно, у вашому житті з'явиться нова людина, здатний побачити в вас щось таке, що не було відкрито.

Гороскоп підготовлено за матеріалами сайту supercook.ru.

Місячний календар на червень 2020

vedmochka.net