На чотири знаки Зодіаку чекають сімейні проблеми в грудні / фото 1zoom

Астролог Валентина Віттрок розповіла, що в період з 10 грудня і до 3 січня ситуація буде напруженою в сімейному плані для чотирьох знаків Зодіаку. Йдеться про Козерогів, Раків, Овнів і Терезів. 

Як уточнила експерт, в їхніх любовних напрямках можуть бути маніпуляції, конфлікти, скандали, розчарування, нерви, підвішений стан якоїсь ситуації. 

"З 10 грудня по 3 січня 2023 Венера транзитом йде по Козерогу. У перші градуси своєї присутності по Козерогу вона створить до Юпітера напружений аспект, кілька разів зіткнеться з Місяцем, з'єднається з Меркурієм, майже в самому кінці грудня - і з Плутоном, створивши до Ліліт напружений аспект, що може свідчити про проблеми сімейних і любовних у кардинальних знаків (Козеріг, Рак, Овен, Терези) і тих, у кого кардинальні знаки акцентуйовані", - написала астролог. 

Відео дня

Вона додала, що вплив Венери говорить про соціальну сферу.

"Однак Венера - не така вже крута планета, що здатна змінити суспільство. Вона примхлива і хитра, особливо в Козерозі і в поєднанні з Меркурієм буде представляти апофеоз маніпуляцій і приклад розважливості за типом: "Люблю взаємовигідні подарунки: він мені - норкове манто, я йому - носові хустки", - додала Віттрок. 

Астрологи також радять в цей період не планувати весілля, романтичні подорожі, не робити пропозицію руки і серця, оскільки великий ризик отримати відмову або пов'язати своє життя з не тією людиною. 

Нагадаємо, молодик 23 грудня залишить з порожнім гаманцем ці знаки Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: