Кому пощастить у жовтні / фото slovofraza.com

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, на чиїй вулиці в жовтні буде свято. На думку експертів, найбільше пощастить Ракам, Терезам і Водоліям. Саме ці знаки Зодіаку зможуть поліпшити своє життя і отримати приємні сюрпризи.

Рак

Уже в цьому місяці Раки отримають кілька приємних сюрпризів від долі. Всесвіт хоче, щоб ви нарешті знайшли гармонію всередині себе і трохи пожили собі на втіху. Експерти кажуть, що в жовтні ви зможете відпочити, насолодитися природою, провести час з близькими і навіть зірвати куш. Вам радиться придбати лотерейний квиток, він може бути дуже вдалим.

Терези

Уже в другому місяці осені Терези можуть отримати вигідну пропозицію, яка відкриє перед ними нові горизонти. Ймовірно, вона буде пов'язане з роботою. Начальство може запропонувати вам новий проект. Так ви зможете не тільки отримати славу і гроші, але і задоволення, так би мовити, потішите своє его. Також ви можете зважитися на шлюб.

Відео дня

Водолій

У жовтні Водолії організовують свій графік так, що нарешті увійдуть в зону комфорту. Постарайтеся зробити так, щоб ви отримували пасивний дохід. Так ви зможете і отримувати хороші гроші, і зайнятися особистим життям. Більше часу проводьте на свіжому повітрі. У цьому місяці ви можете зустріти не тільки нових друзів, але і свою долю.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс назвав небезпечні для поїздок дати в жовтні.

Вас також можуть зацікавити новини: