Наступний тиждень стане непростим для двох знаків Зодіаку / kadinim.com

Астрологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку з 24 по 30 квітня. Зірки кажуть, що представники водної стихії зіткнуться з труднощами. Найбільше випробувань буде у Водоліїв і Риб. 

Водолій

Водолії будуть переробляти роботу. Взагалі, в період ретроградного Меркурія приставка "пере-" з'являється часто. Так, наприклад, в цей час можна неправильно заповнити якісь документи, через що доведеться все переписувати або перереєструвати. Є ризик купити, наприклад, квитки на транспорт, помилившись у даті або імені, тому доведеться їх повторно купувати. 

Також ретроградний Меркурій може стати причиною того, що з комп'ютера або будь-якого цифрового носія будуть видалені важливі файли - їх доведеться переробляти. У Водоліїв в період з 24 по 30 квітня може статися схожа ситуація, тому потрібно бути готовим до того, щоб не впадати у відчай, а блискавично реагувати на зміну обставин. 

Відео дня

Риби

Доля подарує і Рибам чимало випробувань. Тиждень у них почнеться з конфліктів. Ймовірно, вони будуть з'ясовувати стосунки з кимось на роботі або на навчанні. У них буде справжня боротьба за те, щоб відстояти свою позицію або свої інтереси. Протягом тижня їх неодноразово критикуватимуть. Наприклад, якщо Риби володіють якимось бізнесом, то їм будуть приходити негативні відгуки.

Проблемою стане зрив дедлайнів. Так, Риби можуть не встигнути виконати якусь важливу роботу вчасно, за що поплатяться. Звичайно, всі ці обставини будуть тиснути на представників даного знака Зодіаку, але астрологи кажуть, що вони - досить сильні люди, щоб гордо пройти крізь всі випробування.

Нагадаємо, цим знакам Зодіаку пощастить найближчими днями.

Вас також можуть зацікавити новини: