Які чоловіки за знаком Зодіаку ненадійні / фото ua.depositphotos.com

Жінок приваблюють чоловіки, на яких можна покластися і бути в них впевненими.

Астрологи стверджують, що ці якості пов'язані з датою народження людини. Тому вони назвали три найбільш ненадійні знаки Зодіаку серед чоловіків, пише SlovoFraza.

Скорпіон

Чоловіки-Скорпіони зовсім не викликають довіри у жінок. Швидше за все, через їхній постійний флірт, адже їх називають справжніми бабіями.

Відео дня

Діва

Цих чоловіків жінки вважають не дуже порядними й зовсім ненадійними через те, що вони занадто зациклені на собі й зовсім не звертають уваги на потреби жінок. А ще Діви дуже довго наважуються на одруження, що сильно злить жінок.

Терези

Представники цього знаку Зодіаку люблять багато обіцяти й нічого з цього не виконувати. Це сильно дратує жінок, які просто не можуть розраховувати на такого чоловіка.

Читайте такожНа три знаки Зодіаку незабаром чекає неймовірній фінансовий успіх — астрологи

  • Людина, що народилася під знаком Скорпіона (23 жовтня - 23 листопада), - це воїн, причому нерідко він кидається в бій, навіть не подумавши попередити про це оточуючих. Скорпіони живуть пристрастями, їхнє життя немислиме без кохання. Об'єктом обожнювання вони захоплюються миттєво, проте так само швидко й остигають до нього, домігшись бажаного.
  • Діва — один з найбільш передбачливих знаків Зодіаку, його стихія — земля, символ — діва. Планета-покровитель — Меркурій. Основні риси характеру, які відрізняють Дів від інших: витривалість, обережність, недовірливість, пунктуальність, спостережливість, передбачливість і надійність.
  • Терези — один з найбільш вихованих знаків Зодіаку, його стихія — повітря, символ — дві шальки терезів, що означає прагнення до стійкості й гармонії. Основні риси характеру, які відрізняють Терезів від інших: сталість, надійність, дружелюбність, спокій, розсудливість, мрійливість і непрактичність.