Які дні будуть небезпечними в листопаді / depositphotos.com

Місяць має сильний вплив на долю і здоров'я людини. Місячний календар пророкує вдалі дні для стрижки, роботи в городі або крупних покупок.

Деякі дні місячного циклу вважаються небезпечними і нещасливими: в ці дати підвищується ризик хвороби, фінансових втрат і сімейних конфліктів. Астрологи назвали 5 найнесприятливіших днів у листопаді 2021 року.

8 листопада: зростаючий Місяць у Козерозі

Зростання місяця під впливом Козерога завжди є поганим знаком. У цей день енергії Сонця і Місяця суперечать один одному, тому дата вважається конфліктною.

Відео дня

8 листопада буде підвищений ризик захворювання або травми. Не рекомендуються тривалі поїздки. Також 8 листопада люди стануть більш конфліктними, що може призвести до великої сварки.

10 листопада: з'єднання Меркурія з Марсом

Читайте такожГороскоп на 2022 рік за роками народження: астропрогноз для знаків Зодіаку, в чому зустрічати Новий РікПоєднання цих двох планет таїть крайню небезпеку. Цей день вважається найнещасливішим в місяці. Всі справи і завдання, розпочаті 10 листопада, закінчаться невдачею. Люди будуть дуже запальними і нервовими, необачними. Дуже небезпечний день у фінансовому плані, тому не варто здійснювати великих покупок.

19 листопада: часткове затемнення в Тельці

Місячні затемнення завжди вважалися небезпечними днями. 19 листопада варто побоюватися ворогів і заздрісників. Вони принесуть вам багато проблем і постараються зіпсувати вам життя. Також затемнення не прощає необдуманих рішень і помилок в роботі. 

Найнебезпечніші дні листопада 2021 / фото ua.depositphotos.com

29 листопада: з'єднання Меркурія з Сонцем

Цей день буде складним у сфері емоцій і почуттів. Багато людей стануть жорсткими і бездушними, що призведе до конфліктів. У цей день проявляються всі найгірші риси характеру, а також можуть розвинутися нові комплекси і страхи. Дата невдала для творчості.

30 листопада: спадний Місяць у Терезах

Терези уособлюють втрату гармонії і внутрішній конфлікт. У цей день люди заплутаються в своїх бажаннях і втратять врівноваженість. Про рішення, прийняті 30 листопада, ви пізніше дуже пошкодуєте. Також в цю дату можуть відродитися старі конфлікти. Цей день краще провести наодинці з собою.

Вам також може бути цікаво: