Найнебезпечніші дні січня 2022 / фото depositphotos.com

Місяць має сильний вплив на долю і здоров'я людини. Місячний календар пророкує вдалі дні для стрижки, роботи в городі або великих покупок. 

Деякі дати місячного календаря вважаються небезпечними і нещасливими. У такі дні нерідко бувають конфлікти між людьми, різні неприємності і хвороби, проблеми з грошима і особистим життям. Астрологи попередили про п'ять таких днів у січні 2022 року.

9 січня: з'єднання Сонця і Венери

Союз Венери з Сонцем принесе з собою складний час для всіх. Цей день буде дуже напруженим і енергетично слабким. Багато людей відчують сильний занепад сил, незрозумілу апатію і повне спустошення. У тих, хто працює цієї неділі, день буде непродуктивним.

Відео дня

14 січня: перший день ретроградного Меркурія

Ретроградний Меркурій - це складний і небезпечний період, а найперший день буде найбільш неприємним. У цю дату люди часто будуть сумніватися у своїх вчинках і близьких. Знизиться довіра між людьми. 14 січня по світу буде поширюватися неправдива інформація і різні плітки. У цей день не можна нічому вірити.

16 січня: з'єднання Сонця з Плутоном

У цю дату наша зірка зустрінеться з Плутоном, що небезпечно посиленням негативних емоцій. У цю дату люди будуть напруженими і нервовими. Людям буде здаватися, що весь світ налаштований проти них. Можуть спливти старі образи і невирішені конфлікти. Астрологи радять по можливості ні з ким не спілкуватися в цей день.

Небезпечні дні в січні / Інфографіка УНІАН

23 січня: з'єднання сонця з Меркурієм

Союз сонця з найнебезпечнішою планетою Сонячної системи створить небезпечну фінансову ситуацію. У цей день багато людей будуть нерозумно витрачати гроші. Покупки не принесуть очікуваної радості. Ця дата дуже небезпечна для торговців і бізнесменів. Не приймайте жодних ризикованих рішень.

26 січня: Меркурій в знаку Козерога

У цю дату Меркурій зробить людей жадібними і егоїстичними, проявить наші найгірші риси. Астрологи рекомендують побоюватися зради в цей день, а також дотримуватися обережності, оскільки вас спробують обдурити шахраї або недобросовісні люди. 26 січня хтось може скористатися вашою добротою.

Вас також можуть зацікавити новини: