Сатанинська місячна доба 2022 у липні / depositphotos.com

Астрологи і езотерики кажуть, що в кожному місяці є кілька особливо несприятливих і важких днів. Богиня Геката, керуюча місяцем, вважається покровителькою цих дат, тому людям потрібно бути гранично уважними і обережними.

Раніше ми складали докладний місячний календар на липень 2022, щоб ви зуміли правильно запланувати свої справи.

Сатанинські дні 2022 - список

Несприятливі дні липня 2022 / depositphotos.com

9 місячний день – початок 7 липня о 13:14, закінчення 8 липня о 14:40

Відео дня

Кажан - тварина-покровитель цієї місячної доби. Велика ймовірність піддатися самообману або стати жертвою шахраїв. Свідомість буде оповита пеленою ілюзій, тому намагайтеся тримати себе в здоровому глузді і не піддаватися спокусам. Категорично заборонено в цю дату починати будь-які нові справи, краще зайнятися тим, що вам вже знайомо. Суперечки і конфлікти можуть загостритися і затягнутися надовго, тому уникайте будь-яких сварок.

15 місячний день – початок 13 липня о 21:43, закінчення 14 липня о 22:19

Символ дня - Змія - хитра, спритна і підступна істота. Вона об'єднує в собі спокусу і мудрість, тому будьте обережні - великі шанси піддатися на чужі вмовляння і збитися з наміченого курсу. Найкраще, що ви можете зробити в цей день - контролювати свої емоції, керуватися розумом, а не почуттями. У відносинах на 15-ту місячну добу можуть виникнути проблеми, тому ніяких любовних справ вирішувати в цю дату не можна.

23 місячний день – початок 21 липня о 23:41, закінчення 22 липня о 23:54

Цими місячними добами завідує Крокодил - хитрий і небезпечний хижак. Багато людей відчують, як у них виснажується енергія і починається апатія. Головне в цей момент - не піддатися на провокації і наповнювати себе позитивними емоціями. Будьте уважні - загострене почуття ненависті і жага помсти проявляться у багатьох. Найкраще в цю дату залишитися вдома і побути на самоті, щоб не наражати себе на небезпеку зіткнення з агресивним соціумом.

29 місячний день – початок 28 липня о 03:10, закінчення 28 липня о 20:55

Символ дня - Спрут, а значить, енергетика місячної доби буде дуже важкою. Енергія практично закінчується, як і життєві сили. Деяким людям в такі дні здається, ніби їх хтось міцно тримає щупальцями і не відпускає - загалом-то, так воно і є. Тяжкість в душі, апатія, страх, сумніви, у деяких людей сьогодні можливе посилення душевних проблем. 

Езотерики рекомендують відмовитися від поїздок і спілкування з малознайомими людьми - вони цілком можуть виявитися енергетичними вампірами. Побудьте наодинці з собою, медитуйте або працюйте в городі, щоб відновити позитивний душевний стан.

Детально про те, що можна і не можна робити в сатанинські дні кожного місяця - в інфографіці від УНІАН.

Як уберегти себе в небезпечні дні / Інфографіка УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: