Астрологи назвали знаки Зодіаку з найвищою сексуальною енергетикою / фото pixabay

Вони – самі пристрасні, найпривабливіші і гарячі. Справжні марафонці і найкращі коханці. Високе лібідо хотіли б мати багато, але зірки зійшлися так, що цей дар повною мірою дістався лише кільком знакам гороскопа.

Читайте такожНеприємності для Овнів і велика удача для Левів: з'єднання явився гороскоп на літо для всіх знаків ЗодіакуЗвичайно, це зовсім не означає, що народжені під іншими знаками Зодіаку – холодні і непристрасні. Просто вони – любителі, а ось ці 5 знаків – справжні професіонали вищої ліги, пише "Клубер".

Телець

Для народжених під цим знаком любов і дотики – це все. Не дивно, що вони мають настільки потужне лібідо.

Відео дня

Незалежно від того, чи перебуваєте ви в тривалих відносинах з цим знаком або у вашому розпорядженні – лише одна ніч, вона буде тривати нескінченно. Це буде найказковіший марафон чуттєвості і задоволення.

Телець дуже трепетно ставиться до тактильних сигналів прояву почуттів, тому вам гарантований мільйон найсолодших поцілунків, чуттєвих дотиків і романтичних ласк.

Близькість з представниками цього знаку Зодіаку – це те, що не забувається ніколи.

Лев

Представники цього знака завжди відкриті і готові до флірту. Причому припадають за вами так красиво, що встояти перед чарами не зможе ніхто. Нічого дивного, що вони користуються дикою популярністю та попитом у суспільстві.

Лев відмінно знає, що перед його величчю ніхто не встоїть, і з задоволенням цим користується. Закохати в себе всіх, правити балом і блищати – це він обожнює.

Читайте такожСкладнощі для Близнюків і удача для Дів: з'єднання явився фінансовий гороскоп на червеньПристрасть до життя народжених під цим знаком сприяє просто позамежного лібідо, тому ночі з ними – це щось неймовірне. Крім того, Леви дуже креативні і винахідливі, коли мова заходить про фізичної близькості. Одним словом, з ними не засумуєш!

Скорпіон

Наполегливість і рішучість – ось, що приваблює інші знаки у Скорпіонах. Це той випадок, коли «агресивність» вабить і притягує.

Лібідо у Скорпіона – теж на найвищому рівні. Ще ніхто не скаржився! Закоханих у Скорпіонів – хоч відбивайся.

До речі, життєвий девіз представників цього знака Зодіаку: «Спробувати все і навіть більше!» Так що ночі, повні вогню і пристрасті – гарантовані!

Стрілець

Для народжених під цим знаком сексуальна близькість – це в першу чергу весела пригода й одна з найулюбленіших розваг. Їх енергія притягує партнерів, які з головою кидаються в океан пристрасті.

Стрілець – гурман і естет. При цьому обожнює пробувати щось нове і незвичайне. Потужне лібідо дозволяє йому веселитися всю ніч. А вже в тому, що партнер ніколи її не забуде – немає ні найменших сумнівів.

Крім того, Стрільці дуже велелюбні і намагаються доставити насолоду партнерові. Щасливі будуть всі!

Водолій

Представник цього знака Зодіаку – дуже товариський і відкритий, що привертає до нього інших людей. До того ж він уміє зацікавити собою і вже не відпускати.

Водолій однаково уважний і ніжний і в тривалих відносинах, і навіть якщо ви зустрілися лише один раз. Це буде не так, як з усіма. Це буде чарівно і незвично. Ігри та веселощі. Експерименти і фантазії. Одним словом, немов у казці. Воно й не дивно – лібідо у Водолія вкрай висока!