Названо 4 чоловічих імені, власники яких часто "ходять наліво"

У стосунках з ними потрібно бути дуже уважними і обережними.

Астрологи розповіли про чотири чоловічих імені, чиї представники схильні до того, щоб зраджувати своїм другим половинкам.

Андрій

Чоловіки з таким ім'ям вкрай непостійні в плані спілкування з жінками. Простіше кажучи, сьогодні їм подобається одна, завтра - інша. Вони люблять свободу, тому рідко вирішуються на серйозні стосунки. 

Андрії дуже вимогливі до своєї обраниці. Як правило, якщо вони побачили хоча б один недолік, то можуть швидко розлюбити і почати шукати інший варіант. 

Євген

Володарі цього імені люблять "перебирати варіантами". Вони можуть легко попрощатися зі своєю дівчиною, якщо зустріли новий об'єкт обожнювання. 

Також Євгенії можуть "ходити наліво", будучи в шлюбі. І за це вони зовсім не відчувають докорів сумління, називаючи це потребою "освіжити почуття". 

Марк

Марки люблять себе і тільки себе. Їм часто абсолютно байдуже, які почуття до них відчувають інші. Вони можуть розбивати серця і швидко припиняти стосунки. Але є серед них і ті, хто не припиняючи стосунки може задивлятися на інших. 

Олексій

Олексії якщо і не зраджують своїй дружині на стороні, то цілком можуть вести якісь романтичні листування або сидіти на сайтах знайомств. Вони не вважають це зрадою і виправдовують себе тим, що їм нудно в поточних стосункаї. Але от якщо їхні партнерки про це дізнаються, то дуже ображаються і все ж називають це зрадою.

Нагадаємо, названо три жіночих імені, які притягують чоловіків, немов магнітом.

Вас також можуть зацікавити новини: