Названо три жіночих імені, які притягують чоловіків, немов магнітом / Фото - depositphotos.com

Існує ціла наука, яка вивчає жіночу ауру. Експерти розповіли про те, що ім'я жінки безпосередньо впливає на те, як її сприймають в суспільстві і як на неї реагують чоловіки.

Розповідаємо про три імені, власницям яких не потрібно переживати з приводу того, чи сподобаються вони чоловікам - вони ніби магнітом притягують до себе.

Аліса

Всі власниці цього імені кокетливі, хитрі, веселі і товариські. Це допомагає їм налагодити контакт з ким завгодно. Саме та легкість, яка парить в спілкуванні з Алісами, і притягує до неї представників протилежної статі. 

Відео дня

Вона вміє зваблювати. Найчастіше час, проведений удвох з Алісою, минає дуже швидко. З ними актуальна фраза "щасливі на години не зважають", тому що Аліса - це та, яка може запаморочити розум. 

Дар'я

Дар'я - мудра і розважлива. Ці дівчата точно знають яким чином можна знайти підхід до будь-якого чоловіка. Власниці цього імені красиві душею і тілом. З ними легко спілкуватися, часто вони спочатку стають чоловікові другом, а потім його зачаровують. Але для того, щоб закохати в себе когось, їм не потрібно напружуватися - їхні чарівність і харизма зроблять все самі. 

Василина

Власниці цього імені - красиві, розумні, хитрі і розважливі. Вони є "душею компанії", і часто в них закохуються з першого погляду. Цікаво, що Василини - ті ще серцеїдки, оскільки вони дуже рідко відповідають взаємністю на почуття представників протилежної статі. 

Нагадаємо, названо знак Зодіаку, у яких все піде не за планом через молодик в січні.

Вас також можуть зацікавити новини: