Утриманки за знаком Зодіаку / Фото - depositphotos.com

Астрологи назвали найбільш меркантильних жінок за знаком Зодіаку. Більшість з них не знають, що таке кохання. На першому місці у них завжди гроші.

Козоріг

Жінки-Козероги дуже цінують комфорт і красиве життя. Тому найчастіше вони вибирають собі в чоловіки тих, хто здатен їм це забезпечити. Але тільки грошима він не відбудеться. Цим жінкам ще вкрай необхідна увага. Якщо ви будете цілодобово пропадати на роботі, то Козерогу стане дуже нудно. Вона може відправитися на пошуки пригод.

Стрілець

Серед цих жінок дуже багато утриманок. Вони примудряються вийти заміж в ранньому віці, а потім все життя не думати про роботу і справи. Вони вміють все поставити так, щоб чоловік приносив всі гроші в будинок, і, звичайно, щоб вона ними користувалася. Цікаво, що в разі розлучення ці дами відберуть у вас абсолютно все, залишивши з голою "п'ятою точкою".

Відео дня

Лев

Левиці обожнюють розкішне життя, тому вибирають собі в партнери чоловіків, які будуть задаровувати їх дорогими подарунками. До речі, для представниць цього знака Зодіаку гроші є проявом кохання. Вона сама не скупиться на щедрість, того ж вимагає і від чоловіка. Більш того, кожен їхній крок у стосунках максимально прорахований, але чоловік цього ніколи не зрозуміє. Ось вона жіноча хитрість!

Нагадаємо, Меркурій в Раку обіцяє небезпеку деяким знакам Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: