Названо найбільш невдачливі жіночі імена / фото 1zoom

Астрологи розповіли про жіночі імена, які не приносять удачу. Так краще не називати своїх дочок, а також з ними краще не пов'язувати свою долю, якщо не хочете нарватися на серйозні неприємності. 

Олександра

Ці дівчата часто виявляють риси протилежної статі, за що не отримують особливої уваги серед чоловіків. У них мало (або зовсім немає) друзів, у них не виходить домогтися особливих висот в роботі або особистій справі. Часто вони меланхолійні. Власниці цього імені - досить творчі особистості, але нерідко так і залишаються "незрозумілими геніями". 

Інна

У них складний характер, який заважає вибудувати нормальні відносини з родичами і знайти другу половинку. Вони часто незграбні і поводяться як справжні зануди, що виставляє їх не в кращому світлі перед оточуючими. В особистому житті їх переслідують справжні невезіння, через що Інни часто засмучуються і впадають в депресію. 

Відео дня

Ельвіра

Вони часто пліткують, розпускають чутки, конфліктують з оточенням. Також їх погана звичка - влазити в чужі відносини і намагатися когось посварити. Їх часто супроводжують кар'єрні невезіння. Також власниці даного імені часто не можуть знайти себе, тому експериментують зі спеціальностями, напрямками і різною роботою. 

Нагадаємо, названо три знаки Зодіаку, які залишаться "біля розбитого корита".

Вас також можуть зацікавити новини: