Найніжніші знаки Зодіаку / фото pixabay.com

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які відрізняються своєю ніжністю і любов'ю до ласки. Для них важливо торкатися партнера і відчувати його енергетику.

Терези

Терези - це естети, які люблять все красиве і прекрасне. Для них важливо, щоб партнер був з ними дуже ласкавим і ніжним. Вони люблять легкі дотики, які викликають мурашки по шкірі. Представники цього зодіакального сузір'я обожнюють валятися в ліжку і ніжитися зі своєю коханою людиною.

Риби

Риби просто обожнюють весь час проводити зі своєю другою половинкою. Обійми, поцілунки та душевні розмови - це те, що робить їх щасливими. Якщо Риби закохуються, то це вже назавжди. Вони ніколи не зможуть забути людину, яку по-справжньому кохали. Для них важливо постійно перебувати поруч і дарувати свою кохання і ніжність.

Відео дня

Стрілець

Стрільці вважають за краще робити, а не говорити. І хоч слова кохання від них можна почути досить рідко, вони вчинками доводять своє ставлення до вас. До слова, ці люди дуже люблять проявляти ніжність на публіці. Вони не приховують своїх почуттів і можуть продемонструвати їх всьому світу.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали три знаки Зодіаку, які нещадно мстять за образи.

Вас також можуть зацікавити новини: