Названо найсексуальніші частини тіла у кожного знака Зодіаку / Фото - depositphotos.com

Астрологи розповіли про те, які частини тіла є найсексуальнішими у різних знаків Зодіаку. Раки можуть похвалитися милими щічками, Скорпіони - витонченою шиєю, а Водолії змушують закохатися в їхні чарівні очі. Детальніше читайте в матеріалі. 

Овен

Овни часто володіють неймовірно підтягнутим тілом, але найчастіше в очі кидається їхній ідеальний прес. Для того, щоб було видно кубики, Овни витрачають чимало часу і зусиль в спортзалі.

Телець

Тельці можуть привернути представників протилежної статі своїми чарівними губами. Як правило, губи у Тельців від природи об'ємні, тому ніякі уколи краси їм не потрібні.

Відео дня

Близнюки

Близнюки можуть похвалитися сексуальними руками. Як правило, у чоловіків, народжених під цим знаком, досить широкі плечі і сильні руки з яскраво вираженими венами, тоді як у жінок руки ніжні і витончені.

Рак

Сильна сторона Раків - це щоки. Милі щічки з ямочками - це те, у що люди закохуються буквально з першого погляду.

Лев

Сексуальна частина у Левів - це сідниці. Представникам цього знака Зодіаку часом навіть не потрібно ходити в спортзал, щоб підтримувати їх в ідеальній формі. Леви знають про цю свою сильну сторону, тому не приховують її під мішкуватим одягом - вони люблять стильні і помірно відверті речі. 

Діва

Найсексуальніша частина тіла у Дів - це стегна. До того ж Діви дуже пластичні, тому їхня хода - це те, на що можна дивитися вічно.

Терези

Терези можуть похвалитися ікрами. Це не тільки найсексуальніша, але ще і найчутливіша частина тіла у представників даного знака Зодіаку.

Скорпіон

Представники цього знака Зодіаку володіють витонченою шиєю, тому їм пасує одяг з глибоким вирізом, який не приховує цю зону.

Стрілець

Астрологи кажуть, що Стрільці привабливі своєю зоною декольте. У жінок-Стрільців часто дуже сексуальний бюст, а чоловіки можуть "пограти" рельєфними грудними м'язами.

Козеріг

Козероги часто володіють осиною талією, яку хочеться демонструвати оточуючим за допомогою коротких топів або тісного одягу.

Водолій

Водолії можуть вразити своїми очима. Важко встояти і не піддатися на спокусливі чари представників цього знака Зодіаку, якщо вони починають загравати.  

Риби

Риби-жінки приваблюють своїми витонченими руками і жіночними пальцями, а у Риб-чоловіків найсексуальніша частина тіла - це спортивні і помірно рельєфні ноги.

Нагадаємо, названо 5 знаків Зодіаку, які закохують в себе всіх поспіль.

Вас також можуть зацікавити новини: