Старі діви за знаком Зодіаку / lokalkompass.de

Астрологи назвали три знаки Зодіаку серед жінок, які найчастіше в старості залишаються одні. Хтось через свій складний характер, а хтось і зовсім не поспішає виходити заміж.

Водолій

Жінки-Водолії настільки люблять свободу, що не готові пожертвувати нею заради створення сім'ї. Якщо поруч з ними і буде людина, то тільки та, хто погодиться закривати їхні потреби тільки тоді, коли це потрібно Водоліям. В іншому випадку вони швидко з вами попрощаються і відправляться на пошуки пригод. Навіть в старості ці жінки не готові уживатися з кимось, шукати компроміс і жити душа в душу, рука об руку, плече в плече.

Стрілець

Жінок-Стрільців дуже лякає побут. Якщо чоловік погодиться на так званий гостьовий шлюб, то тоді вони можуть вступити у стосунки. Але готувати комусь, прибиратися, прасувати, проявляти кохання і ніжність вони не будуть. Більш того, найчастіше Стрільці не знають, що таке кохання, тому їм складно віддатися партнеру і працювати над створенням щасливої родини.

Відео дня

Близнюки

Ці дами дуже люблять знаходитися в центрі уваги. Вони досить влюбливі, що говорить про те, що їм подобаються всі і по-справжньому в той же час ніхто. Сьогодні вони тут, завтра - там. Витримати такий ритм життя може не кожен чоловік, тому найчастіше вони йдуть від жінок-Близнюків до більш спокійних і врівноважених. 

Нагадаємо, раніше астролог назвала міста, які загарбники будуть "кошмарити".

Вас також можуть зацікавити новини: