Астролог назвав несумісні знаки / фото slovofraza.com

Вважається, що існую пари знаків Зодіаку, які складають ідеальну комбінацію і в стосунках приречені на успіх. Однак там, де плюс, є і мінус, і сьогодні ми розповімо вам про знаки Зодіаку, які категорично несумісні в любові. 

Телець + Стрілець

Знаки зодіаку Телець і Стрілець - повні протилежності. Вони відрізняються за принципами, пріоритетами, швидкості руху вперед і способу життя. Можна сказати, що це зіткнення минулого і сьогодення. Телець цінує комфорт, стабільність і спокійний побут. Стрілець-непосида, що шукає пригод.

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, у яких в червні збудуться мріїУ поглядах на фінансові витрати вони також не сходяться. Життя цих знаків в парі складається з вічних суперечок і сперечань. 

Відео дня

Овен + Діва

Відносини Овна і Діви сповнені протиріч. Напористість і впертість Овна лякають Діву. A ось Овну Діва здається холодною і безпристрасною сірою мишкою. Для того, щоб хоч якось взаємодіяти, вони змушені постійно йти на поступки, що рано чи пізно набридає обом партнерам. 

Рак + Водолій

У цих знаків погляди не сходяться конкретно на відносини. Водолій обожнює свободу і в будь-яких романтичних відносинах вимагає особистий простір. A ось Рак-домосід і власник, який хоче бути максимально близько до людини і починає ревнувати без приводу. Рано чи пізно вони починають душити один одного своїми претензіями, що нічим хорошим, зрозуміло, не закінчується. 

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: