Знаки Зодіаку, яким не потрібні жінки-матусі / depositphotos.com

Астрологи кажуть, що три знаки Зодіаку серед чоловіків не люблять занадто дбайливих і романтичних жінок. Всі ці "рожеві соплі" викликають у них тільки роздратування і злість. Потім не гадайте, чому вони так різко зникли з вашого життя.

Близнюки

Цим чоловікам не потрібні жінки-матусі. Він в змозі самі про себе подбати і про вас, в тому числі. Якщо раптом їм знадобиться ваша допомога, вони самі до вас звернуться. Ваша настирливість їх може тільки відлякати і змусити бігти від вас якомога далі.

Терези

Терези - це волелюбні чоловіки, які не потребують жіночої турботи. Кожен ваш такий прояв любові буде викликати у них думки, що ви намагаєтеся їх повністю контролювати. Якщо вам дуже хочеться щось для них зробити, то робіть це тихо і непомітно. Наприклад, полийте квіточки або виперіть сорочку.

Відео дня

Читайте такожНазвано найбільш кокетливі знаки Зодіаку: виплутатися з їхніх мереж неможливо

Скорпіон

З цими хлопцями розмова коротка. Запитали "Як справи?" і одразу потрапили в "чорний список". Ось такі ось справи. Скорпіони самі йдуть в руки тих жінок, які всіляко їх ігнорують. І то не факт, що він піде саме до вас. Самотність - його все, ну і секс... без зобов'язань, якщо що.

Вас також можуть зацікавити новини: