Названо знаки Зодіаку, яким дуже не пощастить найближчими днями / фото ua.depositphotos.com

Астрологи назвали знаки Зодіаку, представники яких чекають фінансові збитки та неприємності у справах до кінця поточного тижня, 2 жовтня.

Йдеться про два знаки. Люди, народжені під ними, погіршать своє фінансове становище.

Ці знаки Зодіаку ризикують розоритися

У зазначений період може бути неабияк зіпсована репутація Левів. Все через плітки та чутки серед колег на роботі. Взяти ситуацію під контроль Левам не вдасться. Єдиний вихід, який їм залишається, це покладатися на свою інтуїцію. Вона допоможе знизити ризики та наслідки, однак збитків не уникнути. Інша справа, що можна вплинути на їхні розміри.

Відео дня

Не менш невдалим тиждень у фінансовій сфері буде у Скорпіонів. Їм у зазначений період протипоказані будь-які витрати. Гроші, які з'явилися, найкраще віддати на зберігання до більш світлих часів. Погіршувати ситуацію у цілому будуть агресивний настрій та дратівливість представників знака. Астрологи радять намагатися тримати себе у руках і не піддаватися на всілякі провокації, ні до чого хорошого вони не приведуть.

Раніше, астрологи назвали знаки Зодіаку, на представників яких чекає вдалий тиждень, особливо для змін на краще у любовній сфері.

Вас також можуть зацікавити новини: