Найбільш брехливі знаки Зодіаку / фото slovofraza.com

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які частіше за інших обманюють. Це може проявлятися як в дрібницях, так і в більш серйозних ситуаціях. Йдеться про Близнюків, Терезів і Водоліїв.

Близнюки

Не секрет, що у Близнюків часто буває роздвоєння особистості. Сьогодні у них одна правда, завтра - інша. Найцікавіше, що вони самі вірять у всі байки, які вам розповідають. Втім, вони не винні, що у них натура така, просто їм, напевно, не пощастило зі знаком Зодіаку, який, на думку астрологів, впливає на долю і поведінку людини. Навіть попри це Близнюки потрапляють в цей антирейтинг і займають перше місце.

Терези

Терези - це дуже добрі люди, які не хочуть нікого ображати. Тому їм простіше сказати солодку брехню, ніж гірку правду. Вони і самі прекрасно розуміють, що це не вихід із ситуації, проте все ж їм не до душі з'ясовувати стосунки, сваритися, порушувати внутрішню гармонію. Вони вважають, що так буде краще для всіх.

Відео дня

Водолій

Серед Водоліїв дуже багато творчих людей з бурхливою фантазією. Вони люблять придумувати різні історії, прикрашати дійсність. Цікаво, що вони самі в це вірять, інакше не розповідали б так правдоподібно. Викрити їх у брехні складно, але можливо. Досить їх уважно слухати і зіставляти факти.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали найбільш доглянутих жінок за знаком Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: