Названо невдах тижня за знаком Зодіаку / фото ua.depositphotos.com

Астрологи назвали знаки Зодіаку, представники яких можуть зіткнутися з масою неприємностей на поточному тижні - у період з 9 до 15 січня.

Йдеться про три знаки Зодіаку. Народжені під цими знаками люди ризикують знатно зіпсувати собі життя.

"Чорна" смуга починається в житті цих знаків Зодіаку

Дуже непростий тиждень очікується у Тільців. Вони раз у раз будуть сильно втомлюватися. Астрологи рекомендують Тільцям навчитися твердо говорити "ні", вибудовуючи особисті кордони. Ні в якому разі не можна діяти на шкоду своїм інтересам, це явно не дасть ніякого результату, навіть навпаки - може погіршити ситуацію і привести до серйозних неприємностей.

Відео дня

Негаразди будуть підстерігати Раків. Їх будуть долати їхні найжахливіші звички. Якщо у них вийде з ними впоратися - тиждень вийде не такий вже й поганий. В іншому випадку - неприємностей не уникнути. Астрологи рекомендують концентруватися на робочих справах.

Впливу негативної енергії з боку недоброзичливців в зазначений час можуть піддатися Терези, як люди з тонкою душевною організацією. Представникам даного знака радять знизити до мінімуму небажані контакти, і тим більше, не заводити поки нові знайомства.

Раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, представники яких будуть особливо успішними на поточному тижні

Вас також можуть зацікавити новини: