Новий тиждень буде складним для цих знаків Зодіаку / 1zoom

Астрологи розповіли про тих, кому новий тиждень з 21 по 27 листопада принесе випробування, нервові потрясіння і несподівані повороти долі. Експерти кажуть, що торкнеться це чотирьох знаків Зодіаку. 

Овен

Овни будуть змушені вирішувати труднощі, пов'язані з роботою. Це може бути здача якихось проектів, підготовка звітів або термінове виконання якихось обов'язків. Як кажуть астрологи, представникам даного знака Зодіаку також доведеться щось переробляти. 

Близнюки

У Близнюків практично не буде вільного часу, який можна буде витратити на себе або на сім'ю. Вони будуть зайняті підготовкою до якоїсь важливої події. До кінця тижня вони будуть відчувати моральну і фізичну втому. 

Відео дня

Рак

Раки будуть занурені у вирішення проблем зі здоров'ям. Вони можуть застудитися або отримати якусь травму. Можливо, це буде вивих, забій або перелом. Дана проблема зробить Раків на якийсь час маломобільними. 

Риби

Складність для Риб полягатиме в тому, що їм доведеться перебувати в компанії, де їм некомфортно. Вони можуть кудись поїхати або до них приїдуть гості. Наприклад, може приїхати теща або свекруха. Або вони підуть на подію, де будуть їхні давні вороги. Стресів в даному випадку не уникнути. 

Нагадаємо, в січні 2023 ці знаки Зодіаку почнуть життя з чистого аркуша.

Вас також можуть зацікавити новини: