Що треба одягати на Новий рік 2023 за знаком Зодіаку / depositphotos.com

Новий рік 2023 пройде під заступництвом Чорного Водяного Кролика - тварини милої, сімейної, що цінує домашнє вогнище. Саме вона здатна змінити ваше життя і залучити благополуччя в сім'ю. УНІАН розповість, який колір у 2023 році буде вдалим для кожного знаку Зодіаку.

Раніше ми говорили про те, у чому зустрічати Новий рік 2023 за знаком Зодіаку, щоб залучити гроші.

В якому кольорі сукні зустрічати 2023 рік - поради астрологів

Фахівці з езотерики вважають, що для такого важливого свята і вступу в новий життєвий цикл важливо правильно підібрати наряд. Якщо ви випадково помилитеся у своєму виборі, Кролик відмовиться допомагати вам, а удача відвернеться. Враховуйте наші рекомендації, щоб почати рік щасливо.

Відео дня

Овни (21 березня - 20 квітня)

Яскравим і вогненним Овнам астрологи радять дотримуватися своєї позиції в житті і вибирати такий же наряд. Віддайте перевагу кричущим кольорам, помітним забарвленням, великим прикрасам, камінню і блискіткам. За колірною гамою найкраще вибрати червоні, помаранчеві, блакитні або малинові тони. Головне - уникати оранжевого кольору.

Телець (21 квітня - 21 травня)

Земні Тельці, як ніхто інший, знають, як зробити затишним свій будинок і подарувати щастя близьким. Саме тому зібрати потрібний образ не складе труднощів. М'які тканини - оксамит або плюш - те, що можна вибрати на Новий рік 2023. Штани, джинси і брючні костюми надягати не варто - вони "закривають" чакри і перешкоджають виходу енергії. Кращі кольори для новорічної ночі: жовтий, злений, лимонний, оливковий. Найгірші - всі відтінки червоного.

Близнюки (22 травня - 21 червня)

Астрологи рекомендують Близнюкам піти на поводу у своєї двоїстої натури і купити два наряди - один в синіх, сірих або фіолетових тонах, який буде відображенням вашої стриманості і елегантності. Другий - більш яскравий - червоний, помаранчевий, жовтий, головне - не зелений. Що стосується прикрас, вдалим доповненням виявляться вироби із золота або срібла. Краще в Новий рік 2023 уникати біжутерії.

Рак (22 червня - 22 липня)

Раки - чуттєві і сентиментальні представники зодіакального кола, тому їм потрібні такі ж наряди. Вибирайте сукні синього, сірого, срібного, блакитного або білого кольорів. Одяг повинен бути м'якого крою, з плавними лініями, без химерності і зайвої помпезності. Як доповнення до образу ідеальним варіантом буде витончений виріб зі срібла.

Лев (23 липня - 22 серпня)

На Левів в прийдешню новорічну ніч чекає нелегка справа - не налякати ніжного Кролика своєю пристрастю і енергією. Вибирайте наряд, яким буде для вас комфортним - ви повинні відчувати себе впевнено. Червоний, оранжевий, жовтий або бежевий - ці відтінки дозволені експертами. Не купуйте обтягуючих суконь, інакше зіпсуєте образ. Не забудьте про золоті прикраси - вони в святкову ніч якраз до речі.

Діва (23 серпня - 22 вересня)

Практичним Дівам краще підготувати свій образ заздалегідь, щоб не метушитися напередодні свята. Одягніть плаття зеленого, жовтого, коричневого або смарагдового кольору - ці відтінки знайомі Кролику, тому не злякають його. Також варто придивитися до каменів - малахіт, сердолік, яшма або топаз - найбільш вдалі варіанти.

Терези (23 вересня - 22 жовтня)

Терези, як самий повітряний і легкий знак Зодіаку, повинні вибрати наряд, відповідний типу темпераменту. Астрологи радять входити в Новий 2023-й рік легкою ходою в сукнях ніжних відтінків - рожевого, блакитного, білого або будь-якого іншого пастельного. Уникати варто чітких різких силуетів і "гострих" деталей - залишайтеся собою і будьте щасливі в цьому образі.

Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада)

Скорпіони - яскраві, емоційні, пристрасні і активні натури, тому і наряд ваш на Новий рік повинен бути таким же. Візьміть за основу нотки елегантності - виберіть наряд червоного або чорного кольору зі шкіри або шкірозамінника з елементами заліза і сталі. Можете доповнити образ корсетами, ланцюгами, заклепками і навіть панчохами - будьте зухвалими і не йдіть проти свого внутрішнього голосу.

Стрілець (22 листопада - 21 грудня)

Цілеспрямованим Стрільцям краще вибрати наряд, який ви зможете потім ще кілька разів вдягти на інші заходи. Головне - ваш комфорт, тому одяг не повинен бути обтягуючим або сковувати рухи. Найкращі кольори - фіолетовий, синій або білий. Як доповнення, можете надіти кулон, перстень або браслет, але не перестарайтеся.

Козеріг (22 грудня - 19 січня)

Практичні Козероги і в Новий рік повинні залишатися собою, тому можете в якості вбрання вибрати звичайний светр. Це зручно і тепло, а якщо правильно доповнити образ, то ще й стильно. Ідеальні кольори - білий, ліловий, темно-зелений і коричневий. Прикрасами в червоних тонах можете доповнити свій наряд.

Водолій (20 січня - 18 лютого)

Складна і незвичайна особистість Водоліїв повинна бути максимально підкреслена в цей Новий рік. Вибирайте відтінки нестандартні - сріблястий, молочний, металік, сірий, хамелеон. Чорне надягати не варто - цей колір вас занадто "спрощує". Сама сукня має бути "повітряною", тому будь-які фасони, що підкреслюють силует, не підійдуть.

Риби (19 лютого - 20 березня)

Представники водної стихії "на хвилею хвилі" з Кроликом, тому у вас вийде його задобрити, якщо виберете одяг кольору аквамарин, морська хвиля, блакитний або синій. Можете використовувати мушлі і перли в якості прикрас, головне - не створюйте занадто серйозний або елегантний образ. Від зухвалого макіяжу відмовтеся - все повинно бути в міру.

Вас також можуть зацікавити новини: