Тринадцятий знак Зодіаку Змієносець / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Змієносець - знак Зодіаку, який став тринадцятим, але деякі астрологи продовжують його не враховувати. Новий знак виявився предметом суперечок і розбіжностей, щоб зайняти правильну сторону, важливо знати про історію його виникнення.

Коли "править" Змієносець - дати і характеристика

У західній астрології цей тринадцятий знак Зодіаку є, він часто використовується для складання астрологічних карт і прогнозів, хоча і вважається нетрадиційним. Назву свою отримав, як і інші знаки, на честь відповідного сузір'я. Змієносець - знак Зодіаку, дати якого визначаються точно - з 30 листопада по 17 грудня. В астрологічному колі він розташовується між Скорпіоном і Стрільцем, а вода і вогонь - стихії, яким належить Змієносець - стихія переважна, як кажуть астрологи, саме вода.

Коли з'явився 13 знак Зодіаку Змієносець

Новий знак Зодіаку Змієносець зовсім не новий, а давно забутий - перші згадки про нього відносяться до 300 р. до н. е. Вчені Стародавнього Вавилона склали зодіакальне коло з 12 сузір'ями і 12 знаками. Вже тоді вони знали про наявність такого знака, але виключили його. Збагнути неважко, чому Змієносця прибрали зі знаків Зодіаку - зробили це для рівного рахунку.

Відео дня

У 1931 році була виділена окрема область зоряного неба з сузір'ям Змієносця, тоді і стабілізувалося положення цього знака. Зараз астрологи кажуть, що стався зсув земної осі, а також змінилася картина зоряного неба, тому питання про необхідність третього знака знову стало актуальним.

Чи правда, що Змієносець - найсильніший знак

Для того щоб відповісти на це питання, важливо розуміти, хто такий Змієносець з точки зору легенд і символіки. Зображується знак, як істота, що за виглядом нагадує людину, яка тримає в руках двох змій. Його завдання по кармі - боротися зі злом і служити людям. З одного боку, він володіє якостями, властивими Скорпіону, з іншого - Стрільцю, але має і свою унікальну особливість - вміння відроджуватися з попелу при будь-яких обставинах, а також круто змінювати своє життя. На такі дії потрібна сила і воля, тому астрологи кажуть, що Змієносця можна вважати найсильнішим знаком Зодіаку.

Давньогрецька легенда пояснює, що означає Змієносець. Згідно з переказами, це людина на ім'я Асклепій, син Аполлона і Короніди, вихованець Хірона. Коли Асклепій підріс, він захотів лікувати людей і воскрешати їх. Дізнавшись про це, Зевс вразив його блискавкою і помістив на небо. Так Асклепій став богом лікування і медицини.

Який характер у знака Зодіаку Змієносець

Люди, чий знак Зодіаку все-таки Змієносець, характер мають непростий - сильний і впертий. Вони неймовірно цілеспрямовані, кмітливі і розумні. З дитинства відрізняються від більшості інших людей, мають вроджений талант до музики, малювання або акторської майстерності. 

Народжені під цим знаком цінують не процес, а результат, дуже вимогливі до себе і оточуючих. Часом егоїстичні і зарозумілі, жорстокі і злопам'ятні, дуже хитрі і запальні. Вони постійно розвиваються, не звертаючи уваги на втому і будь-які зовнішні обставини. Займають керівні посади, а також можуть стати відмінними лікарями або рятувальниками - по долі їм призначено зцілювати людей морально або фізично.

З народження володіють хорошим імунітетом і міцним здоров'ям, але для того щоб не знайти проблем у дорослому житті, їм потрібно постійно займатися спортом, зміцнювати серце і судини, а також не виснажувати організм постійною роботою.

Вас також можуть зацікавити новини: