Риби готові жертвувати собою заради кохання, повідомила астролог / ілюстративне фото УНІАН

Один з трьох водних знаків Зодіаку – Риби, найромантичніший, і його представники заради кохання можуть жертвувати собою.

Якщо Риби думають, що кохають, і почуття взаємне, – вони здатні на будь-який крок заради почуттів, публікує прогноз астролога Людмили Булгакової tsn.ua.

"…Вони можуть довго, іноді все життя, терпіти неналежне ставлення коханої людини, її шкідливі звички та зради, оскільки їм здається, що таким чином вони зберігають свою сім'ю…", – сказала експерт.

Відео дня

За її словами, чи не найжертовнішим є ще один водний знак Зодіаку – Рак. Астролог додала, що жертовність цих зодіакальних представників найчастіше обмежується колом найближчих людей, зокрема, родичів та других половинок.

Читайте такожЛюбовний гороскоп на лютий: кому загрожують спалахи ревнощів та розриви стосунківБулгакова поділилася, що один із земних знаків – Козеріг, також здатен на самопожертву, але не у сфері особистого життя. Астролог зазначила, що Козероги ставлять на перше, друге і третє місце у житті свою роботу і найчастіше жертвують собою заради неї.

Раніше Людмила Булгакова говорила, що у Риб та Раків у житті на першому місці знаходиться сім'я. Водночас астролог підкреслила, що Риби відсунуть кар'єру на другий план, якщо їхня друга половинка буде здатна забезпечувати високий рівень життя.

Довідка УНІАН. Рибами називають людей, які народилися з 19 лютого до 20 березня, Раками – тих, хто святкує день народження з 22 червня до 22 липня, а Козерогами – народжених з 22 грудня до 20 січня.

Вас також можуть зацікавити новини: