Гороскоп для Овнів в жовтні 2022 / depositphotos.com

Езотерики вважають, що інтелект вогненних Овнів буде на висоті, але є ризики - цілком вірогідні "привіти" з минулого, які стануть для вас спокусою. Керуйтеся розумом, а не серцем, дійте поступово, щоб не пошкодувати ні про одне з прийнятих рішень. Чого саме чекати в жовтні і яким буде астропрогноз на місяць - читайте далі в матеріалі. 

Раніше ми складали докладний місячний календар на жовтень 2022, щоб ви змогли вдало розпланувати свої справи.

Гороскоп кар'єри на жовтень 2022

Відкритість по відношенню до світу - головний ваш козир. Ви повинні бути більш комунікабельними і емпатичними, щоб привернути до себе колег і керівництво. Астрологи попереджають про дрібні конфлікти, але не ставтеся до них серйозно - вони виникають лише через несумісність знаків Зодіаку.

Відео дня

З другої половини місяця обстановка на роботі буде нервовою, особливо у тих Овнів, які працюють в сфері продажів. Не використовуйте свій авторитет, щоб розрядити обстановку - дочекайтеся більш спокійних часів. Все, що вам потрібно - це діяти по совісті і бути розважливими.

Гороскоп кохання на жовтень 2022

Самотні представники знака мають всі шанси познайомитися з цікавою людиною після 5 жовтня. Звертайте увагу на ближнє коло - можливо, саме серед друзів знаходиться ваш обранець. При цьому, відносини краще починати в другій декаді місяця - і то, враховуйте, що ні до чого серйозного вони не приведуть.

Сімейні Овни повинні стежити за своїми словами і діями, побоюватися зайвої емоційності. Спалахи гніву і агресії стануть причиною регулярних сварок з партнером. Замість того, щоб піддаватися своїм слабкостям і дозволяти темпераменту заглушити енергетику, зберіть сім'ю за великим столом і направте свою енергію в мирне русло.

Гороскоп здоров'я на жовтень 2022

У першій декаді місяця можливі апатія і депресія - якщо відчуєте занепад сил, то боріться з цим відразу, інакше стан погіршиться. На тлі емоційних переживань може ослабнути імунітет, тому ретельно стежте за станом здоров'я і по можливості займайтеся спортом. У другій декаді місяця ваше самопочуття буде краще, але дрібні недуги все одно реальні.

Кінець місяця - найбільш вдалий час, ви будете почувати себе на вершині світу. Саме в цей період можна зайнятися зміною іміджу, відправитися в подорож або познайомитися з новими людьми. Намагайтеся оточувати себе позитивними емоціями і враженнями, тоді і хворіти будете рідше.

Вас також можуть зацікавити новини: