Гороскоп Таро на тиждень / Фото - depositphotos.com

Експерти в сфері езотерики склали прогноз для всіх знаків Зодіаку по картах Таро. Дізнайтеся, що чекає саме на вас наступного тижня і яку підказку вам дадуть карти.

Овен

Вам випала карта "Колісниця", що символізує прискорення. Тобто вам ні в якому разі не можна зволікати, інакше ви ризикуєте залишитися біля розбитого корита.

Телець

Карта "Суд" говорить про те, що ви нарешті можете вирішити якусь проблему, яка не давала вам спокою. Це може бути завершення проекту, розставання з токсичним партнером або інше.

Відео дня

Близнюки

Вже наступного тижня ви можете залишити всі свої тривоги позаду. Вам варто знайти гармонію всередині себе. Тільки потім ви досягнете неймовірного успіху.

Рак

Перш ніж щось зробити, вам варто дуже добре подумати. Один невірний рух і все... Ви можете допустити серйозну помилку, яка буде вартувати вам роботи і навіть друзів.

Лев

Весь тиждень Левам допомагатиме їхній янгол-охоронець, який освітить їм шлях до успіху. Також вам випала карта "Закохані", що означає, що ви можете вирішити свою любовну драму. Не відступайте від своїх планів.

Діва

Вам випала карта "Смерть", проте вона зовсім не про те, що ви можете втратити близьку людину. Ця карта говорить, що вам пора позбутися від минулих установок і почати жити заново і більш вільно.

Терези

На початку тижня у вашому житті можуть виникнути непередбачені зміни, які змусять вас понервувати. Однак ближче до кінця ви зможете розслабитися і насолодитися життям сповна.

Скорпіон

Вам вдасться підтягнути всі "хвости", якщо ви не будете зволікати. Розставте пріоритети і дійте строго за планом. Карти обіцяють вам успіх, якщо ви будете залучені в процес.

Стрілець

Вам належить боротися зі спокусами. Дійте обережно і не приймайте необачних рішень, інакше доля боляче вдарить вас по голові. 

Козоріг

До завершення підходить черговий етап вашого життя. Настав час перегорнути цю сторінку і почати нову. У вас вже є певний досвід, який дозволить вам не допустити тих же помилок.

Водолій

На вас чекають позитивні зміни як в особистому житті, так і у фінансовому плані. Езотерики рекомендують вам з вдячністю їх приймати і вчитися жити по-новому.

Риби

Ви можете отримати нові можливості для реалізації своїх бажань. Не варто довго думати, краще беріть і робіть все відразу.

Вас також можуть зацікавити новини: