Гороскоп на 18 серпня по картах Таро / фото ru.depositphotos.com

Езотерики склали прогноз на 18 серпня 2023 року для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що карти Таро обіцяють в цей день саме вам.

Овен

Весь день ви будете перебувати в тривожному стані, через який у вас все буде валитися з рук. Постарайтеся відволікатися від негативних думок, щоб цей день і зовсім не пішов коту під хвіст.

Відео дня

Телець

Ви самі коваль свого щастя. На це вказує і карта "Маг", що позначає, що тільки ви можете зробити своє життя кращим. Для цього вам варто налаштуватися на позитив, а не негатив.

Близнюки

Ви багато мрієте і ставите перед собою високі цілі, але не завжди знаєте, як цього досягти. Насправді все просто. Вам варто перестати тільки мріяти, але і почати діяти. Почніть з малого.

Рак

У вашому житті можуть назрівати хороші зміни, які принесуть вам радість і щастя. Це буде новий етап, коли ви зможете реалізуватися в багатьох сферах одночасно. 

Лев

Завтра Левам доведеться взяти відповідальність за свої вчинки. Перекласти її на інших не вийде. Однак не варто засмучуватися передчасно, доля буде до вас прихильною.

Діва

У цей день Діви можуть відчути розчарування через те, що все піде не за планом. Однак непередбачені обставини в результаті можуть зіграти вам на руку. Нічого не бійтеся.

Терези

Терезам варто відмовитися від чужого впливу на їхнє життя. Краще подумайте про те, що ви самі в змозі ухвалювати якісь рішення. Необов'язково, щоб за вас це хтось робив.

Скорпіон

Вам випала карта "Зірка", яка свідчить про те, що в цей день ви будете наділені мудрістю. Завдяки цьому ви зможете вирішити будь-яку проблему і вийти сухим з води.

Стрілець

У вашому житті може настати пауза. Це означає, що ваші романтичні стосунки поки не будуть розвиватися, а в кар'єрі буде певний застій, коли не буде нових проектів і збільшення доходу.

Козоріг

В цілому для Козерогів цей день пройде під успішною зіркою. Вони можуть зробити все заплановане і присвятити час відпочинку. Зірки схиляють вас до прекрасного.

Водолій

У вашому особистому житті починається прекрасний період. Не виключено, що зовсім скоро ви можете піти під вінець. А також незабаром ви можете дізнатися про поповнення в родині.

Риби

З самого ранку Риби будуть схильні до імпульсивних вчинків, що не дуже добре позначиться на їхній взаємодії з оточуючими. Намагайтеся все ж тримати себе в руках.

Вас також можуть зацікавити новини: