З'явився гороскоп на травень / slovofraza.com

Часом здається, що життя перетворилося на суцільний жах, а доля ніби навмисно позбавляє всіх привілеїв і можливостей. Але травень зробить кільком зодіакальним представникам розкішний подарунок.

Гороскоп від Павла Глоби розповість, для яких 4 знаків зодіаку останній місяць весни перетвориться на білу смугу, пише slovofraza.

Овен

Читайте такожПовня 7 травня: у чому її особливість і як вона вплине на знаки ЗодіакуДля Овна в травні складається вкрай сприятлива і вдала картина. Річ у тому, що гороскоп звільняє вас від будь-яких перешкод, проблем і відкриває всі двері. Паралельно з цим зодіакальний представник відчуває гостре бажання досягти більшого і вивести життя на новий рівень. Тобто, ваші бажання тепер будуть підкріплюватися і вигідними обставинами. Тому наприкінці весни вам потрібно використовувати весь енергетичний запас (сил у вас багато), щоб вийти на новий рівень. Не бійтеся ризикувати, експериментувати і пробувати себе в нових сферах діяльності. Виграють самі сміливі та ініціативні. Пам'ятайте, що це ваша біла смуга успіху, якою потрібно скористатися максимально!

Відео дня

Близнюки

У знака зодіаку Близнюки виникає гостра потреба відправитися в подорож і побувати в новому місці. Але астрологічний прогноз каже, що вам краще залишитися на колишній локації (тим більше що карантин вас нікуди не пустить) і спрямувати весь свій ентузіазм і авантюризм у нову справу. У вас вистачить часу, ресурсів і сил, щоб відкрити власний бізнес або ж взятися за унікальний і складний проект на роботі. Він поглине всі вашу увагу на цілий місяць, але його успішна реалізація принесе кар'єрне зростання, високий рівень прибутку, а також повага з боку начальника. Ви станете фінансово незалежною людиною і отримаєте велику мобільність, яка дозволить частіше подорожувати і не бути прикованим до офісу.

Читайте такожАстролог назвала знаки Зодіаку, на яких у травні чекає неймовірна удачаДіва

Вже перший тиждень травня покаже Діві, що ви опинилися на білій смузі удачі. Всесвіт змусить вас прийняти важливе і навіть доленосне рішення, яким судилося змінити все життя. Але удача на вашому боці, тому зодіакальний представник зробить правильний вибір і шляхом рішучості та мудрості прийде до приголомшливих результатів. Астропрогноз каже, що це той рідкісний випадок, коли знаку зодіаку Діва потрібно безповоротно палити за собою мости. Викреслюйте непотрібних людей і позбавляйтеся від зайвих зобов'язань. Все це дозволить вивільнити час для нових ідей, проектів і завдань. Вчіться налагоджувати зв'язок з людьми, щоб згрупувати ефективну команду.

Водолій

Останній місяць весни перетворюється в білу смугу і для знака зодіаку Водолій. Це саме той період, коли у вас вийде врегулювати всі конфлікти, розібратися з розбіжностями, як вдома, так і на роботі, і просунутися по кар'єрних сходах. Причому у роботі вам дуже пощастить, бо отримаєте прибуткову посаду або ж займетеся тим, до чого лежить душа. Крупно пощастить одиноким Водоліям, які давно хотіли зустріти кохання, але боялися втратити самодостатності і свободи. Вам пощастить зустріти споріднену душу. Це цікавий і різнобічна людина, яка буде поважати особистий простір і стане для вас головним мотиватором і підтримкою.