Дрібні капосники за знаком Зодіаку / slovofraza.com

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які люблять робити капості оточуючим. Вони можуть "підкласти свиню" абсолютно в будь-який момент.

Рак

Раки досить замкнуті люди, тому не завжди зрозуміло, що у них на думці. У спілкуванні з ними вам варто контролювати свою промову, щоб їх не образити. В іншому випадку вони можуть помститися вам. Звичайно, ця помста буде не масштабна, але дрібну капость зробити вони все ж можуть. При цьому вам буде дуже неприємно.

Близнюки

Це люди настрою. Якщо у них все добре, то вони можуть бути доброзичливими. Якщо ж між вами пробігла кішка, то вони будуть рвати і метати. В цілому їх поведінка залежить тільки від настрою, який дуже часто змінюється. Якщо ви вчасно не втечете від їх поганого настрою, то капостей на свою адресу вам не уникнути.

Відео дня

Читайте такожПринц на білому коні: названо ідеальних чоловіків за знаком Зодіаку

Терези

Терези не вміють приймати рішення. Вони хочуть, щоб у всіх все було добре, але найчастіше за все так не буває. Тому вони часто знаходяться в стані "підвішеності". Цікаво, що й інших людей вони тягнуть на дно своєю нерішучістю. Якщо ви допоможете Терезам прийняти якесь рішення, а в підсумку воно виявиться неправильним, то всі шишки полетять саме на вас.

 Вас також можуть зацікавити новини: