Новорічні пісні для кожного знака Зодіаку / колаж УНІАН, скріншоти

Наближається Новий 2024 рік, і для потрібного настрою у мережі підібрали святкову пісню, яка відповідає тому чи іншому знаку Зодіаку, втілюючи його дух.

Овен: "Father Christmas" - The Kinks

Овен - це втілення енергії панк-року. І ця пісня як не можна краще їм підходить. Гумор і агресія? Кричати під звуки дзвіночків? Нерозкаяна енергія Овна.

Тілець: "Christmas in Hollis" - Run DMC

Тілець керує другим домом матеріальних благ і земних насолод, і ця феєрична пісня розповідає історію про блукання по парку, про те, як гаманець знайшов доброго самаритянина. Вірш Тільця.

Близнюки: "The Little Drummer Boy" - Frank Sinatra

Надайте Близнюкам можливість не принести подарунок новонародженому напівбогу і імпровізувати з барабанним соло... Ця пісня писалася точно для них, pa rum pum pum pum.

Рак: "Last Christmas" - WHAM!

Все ще оплакуєте приречене кохання через рік? Пасивно-агресивно припускаючи, що ваш колишній мав крижану душу і скористався вашим співчутливим характером? Чистий Рак.

Лев: "All I Want For Christmas Is You" - Mariah Carey

Лев - знак королівської влади, і ця класика оспівує дух левового прайду.

Діва: "White Christmas" - Bing Crosby

Свято без плям і прикрощів? Те, до чого прагнуть Діви. І жодна інша пісня або історія не втілять у собі дух цього знака так точно.

Терези: "Happy Xmas (War Is Over)" - John Lennon & Yoko Ono

Містер Джон Леннон - найвідоміші Терези в історії музики, співаючи щирий антивоєнний дует/заклик до миру та інклюзивності у важкі часи разом зі своєю дружиною. Це ж Венера, повелителька Терезів, в своєму вищому та повному надії прояві.

Скорпіон: "River" - Joni Mitchell

Звучить так, ніби хтось потягнув "Jingle Bells" у підземний світ. Скорпіон Джоні Мітчелл співає пісню свого народу. Похмура і красива, якою можуть бути тільки люди цього знака.

Стрілець: "Feliz Navidad" - José Feliciano

Ця пісня звучить як вечірка, і це справді стиль кожного Стрільця, який коли-небудь піднімав у небо глечик з вином або стрілу.

Козеріг: "Fairy Tale of New York" - The Pogues

Покійний Шейн Макгоуан, соліст групи The Pogues, був Козерогом. Ця святкова класика позбавлена сентиментів, як це подобається Козерогам, але все ж несе у собі круту високу ноту надії.

Водолій: "Do They Know It's Christmas?" - Band Aid

Водолій - знак громадської організованості та гуманітарної відповідальності. По суті, ця пісня була задумана як гімн обізнаності, покликаний зібрати гроші для тих, хто постраждав від голоду в Ефіопії в середині 1980-х.

Риби: "I Wish It Could Be Christmas Everyday" - Wizzard

Ця класика, втілена у життя глем-рок-групою, яка робить акцент на блиску та веселощах. Все це ідеально відповідає темпераменту та вподобанням представників роду Риб.

Вас також можуть зацікавити новини: