Повний місяць 16 лютого 2022 / pixabay.com

Астрологи стверджують, що повня 16 лютого відкриє безліч можливостей для самореалізації. Планета буде перебувати в знаку Лева, а цей знак славиться своєю потужною енергетикою. УНІАН з'ясував, що не можна робити в повню, а які дії, навпаки, варто виконати, щоб "птах щастя" залетів до вас в будинок.

Раніше ми складали докладний місячний календар на лютий 2022 з переліком сприятливих і несприятливих днів.

Повня 16 лютого 2022 - дата і особливості

Повня, яка в цьому місяці називається "Голодна" або "Снігова" зійде на небі 16 лютого о 18:56 по Києву в знаку Лева. Такі прізвиська вона отримала через те, що в давнину в цей період йшли сильні снігопади і було складніше полювати, добуваючи собі їжу.

Відео дня

Читайте такожГороскоп здоров'я на тиждень 14-20 лютого: кому загрожують проблеми зі здоров'ям

Енергетика дня буде вельми потужною, тому що Лев - вогненний знак Зодіаку, який відомий своєю харизматичністю і цілеспрямованістю. 16 лютого у вас може прокинутися тяга до творчості, спілкування, самореалізації і бажанням піти по раніше незвіданому шляху. Негативний аспект дня - підвищений ризик вплутатися в авантюру, зробити необдуманий вчинок або поставити своє здоров'я під удар заради розваг.

Що можна робити в повню

Поради астрологів на повний місяць / pixabay.com

Езотерики кажуть, що найкраще 16 лютого використовувати потік енергії, що виходить від Лева, для поліпшення якості життя. Ви можете:

  • медитувати;
  • займатися творчістю;
  • проводити детокс організму;
  • спілкуватися з близькими;
  • ходити в лазню.

Враховуйте, що період повні - завжди нестабільний час, ви можете відчувати несподіваний приплив емоцій. Тому намагайтеся тримати себе в руках і перемикати увагу, якщо відчуваєте, що "закипаєте".

Що не можна робити в повню

  • починати лікування;
  • робити операції (крім термінових);
  • укладати договір;
  • сваритися;
  • стригтися і здійснювати косметологічні процедури.

Будь-які важливі поїздки, заходи або угоди краще відкласти до більш вдалого дня. Зараз великі шанси обману, затуманеного розуму і необдуманих дій, про які пізніше будете шкодувати.

Магічні ритуали на повню

Обряди на повний місяць / pixabay.com

Існує велика кількість обрядів, які "працюють" тільки в період повні. Наприклад, якщо хочете підвищити свою привабливість і сексуальність, потрібно налити склянку гарячої води і лівою рукою кинути в неї дрібку солі. Поки вона розчиняється, сказати: 

Вплив води під світлом місяця нехай зробить з мене розумницю і красуню. Нехай полюбить мене мій чоловік за мою красу, зовнішню і внутрішню.

Стакан залиште до ранку на підвіконні так, щоб на нього падало місячне світло. Після того, як прокинетеся, зробіть ковток зі склянки і вмийтеся цією водою. Потім скажіть магічну фразу: "Вода в мене входить, а краса в мені проявляється". Обряд потрібно проводити кожен день до тих пір, поки стакан не спорожніє.

Ритуал для схуднення теж вважається досить дієвим. Вам потрібно встати ввечері біля вікна, коли місячне світло буде особливо яскравим. Запалити свічку і сказати:

Тане віск свічки, спливає в ніч диск місяця, убувають з мого тіла жири і не повертаються.

Скажіть змову тричі, візуалізуючи ту фігуру, яку вам хочеться. Примітно, що такий обряд потрібно проводити щомісяця в день повні - поки свічка не догорить до кінця. Віск, що залишився, в кінці необхідно буде закопати в землю.

Вас також можуть зацікавити новини: