Повний місяць у серпні 2021 / pixabay.com

Повний Місяць в липні 2021 мав свій вплив - люди почали активно змінюватися, руйнувати старі звички і рухатися вперед. Повний Місяць у серпні 2021 принесе удачу тим, хто не боїться бути щасливим.

Серпень продовжує традицію і сьогодні ми розповімо, в який день повний Місяць настане в серпні і яким буде останній місяць літа для представників зодіакального кола.

Коли повний Місяць 2021 - дата і особливості явища

Читайте такожМісячний календар стрижок на вересень 2021: найкращі дні для зміни стрижки22 серпня о 15:00 по Києву настане повний Місяць у сузір'ї Водолія. Це буде 14-й місячний день, відсоток освітленості Місяця - 100%. Схід Місяця о 20:25, а захід о 04:21.

Відео дня

Так само, як і в липні, вам слід зруйнувати старі принципи, викинути з життя все, що вам не підходить або не вдається виправити. Нічого принципово нового починати не можна - краще розібратися з сьогоденням і минулим, ніж заглядати в майбутнє.

Що можна робити в повний Місяць

Зірки рекомендують руйнувати старі звички / pixabay.com

Астрологи вважають, що серпень випадає на період розквіту ери Водолія. Більш того, повний Місяць в знаку Водолія знаходиться другий місяць поспіль - це ніщо інше, як шанс, даний згори. Натяк на те, що повний Місяць - найкращий час для того, щоб змінити своє життя.

Читайте такожМісячний календар снів: як розтлумачити все, що насниться в серпніВідкривайте шафи і старі коробки з речами, робіть перестановку, вирішуйте питання, які довго відкладали. Завершіть все, що почали минулого місяця.

Також можна розібратися в особистому житті і дружніх взаєминах, розставити всі крапки над "і". Повітряний знак благоволить амбітними людям, які готові змінювати своє життя на краще і позбавлятися від старих залежностей або звичок.

Чого не можна робити в повний Місяць

Незважаючи на те, що зміни - це на краще, не варто починати що-небудь нове. Не забувайте про те, що повний Місяць - містичне явище і впливає воно на все живе досить нестандартно.

Перепади настрою, суєта, підвищений поріг агресії і імпульсивності - норма для періоду повного Місяця. Вам може здаватися, що ви готові до нового кроку, а після того, як вплив Місяця зникне, вас наздожене розчарування. Тому з 22 серпня постарайтеся зайнятися нагальними питаннями, а не "закладати фундамент" нового життя.

Повний Місяць в серпні 2021 - прогноз для знаків Зодіаку

Що отримають від повного місяця знаки зодіаку / фото pixabay.com/Alexas_Fotos

Овен (20 березня - 21 квітня)

Зірки радять в період повного Місяця більше приділяти часу рідним і близьким. Спілкуйтеся зі старими друзями, звертайте увагу на рівень і якість ваших взаємин - можливо, вони давно себе вичерпали. Не бійтеся розривати хворобливі зв'язки - попереду вас чекає щось набагато краще.

Телець (21 квітня - 21 травня)

Серпень стане для вас знаковим місяцем в плані кар'єри. Повний місяць 22 серпня подарує представникам знака індивідуальність, ви нарешті отримаєте результат довгої роботи. У одних Тельців вийде знайти нові способи заробітку, а інші реалізуються в хобі.

Близнюки (22 травня - 21 червня)

Сфера медіа, подорожей, видавничої справи чи журналістики - ваше покликання. Другий повний Місяць поспіль натякає на те, що пора б вже прийняти рішення, навіть якщо воно здається божевільним. Реалізовуйте себе в професії, другого такого шансу може і не бути.

Рак (22 червня - 22 липня)

Повний Місяць покаже вам, що все, про що думалося в липні - правда. Якщо у вас були якісь невирішені дивні ситуації, відсутність конкретики або емоційна нестабільність - прислухайтеся до своєї інтуїції, вона підкаже, що робити. Постарайтеся залишитися собою і слухати внутрішній голос.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Астрологи рекомендують представникам вогняного знака розібратися в собі і зрозуміти, що ж насправді ви відчуваєте. Придивіться, до кого з вашого оточення ви відчуваєте сильні почуття (як позитивні, так і негативні). Будьте готові до того, що все перевернеться з ніг на голову - любов виявиться дружбою і навпаки. Не бійтеся - йдіть за покликом серця і не дивіться на оточуючих.

Діва (24 серпня - 22 вересня)

Всесвіт другий місяць поспіль намагається сказати вам, що потрібно бути більш уважними і до себе, і до людей. Спробуйте знайти баланс: між універсальними тренуваннями і диваном вибирайте найбільш комфортні для вас навантаження. Між самостійною роботою і колективною теж потрібно знайти компроміс, тоді справи ваші налагодяться.

Терези (23 вересня - 23 жовтня)

Якщо ви щось почали минулого місяця - сміливо продовжуйте. Це може бути фітнес, нове захоплення, професійні плани або навіть особисте життя. Техніка "працює" в обидві сторони: навіть якщо вам складно відпустити людину або звільнитися з роботи, але ви відчуваєте дискомфорт - зробіть це. Всесвіт винагородить за сміливість.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Астрологи вважають, що для Скорпіонів повний місяць 22 серпня стане кармічним - відкриються питання дому і призначення. Ви повинні будете відчути, чи там ви живете, чи той шлях вибрали. Орієнтуйтеся на свої внутрішні відчуття і, якщо щось не ладиться, шукайте нові можливості для змін.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Для вогняних представників знака повний Місяць відкриває можливості у творчості. Підвищена емоційність повинна знайти вихід не в конфліктах з людьми, а в професійному розвитку. Пишіть в блог, створюйте музику або картини. У цьому місяці ви отримаєте визнання, навіть якщо раніше вас не чули.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

В останній місяць літа вам доведеться зайнятися фінансовою сферою, інакше восени ризикуєте залишитися ні з чим. Також зірки рекомендують простіше ставитися до людей - приймайте їх такими, як вони є і з тим, що у них є. Такий підхід допоможе вам інакше подивитися на себе.

Водолій (21 січня - 18 лютого)

2021-й рік в цілому вважається для вас дуже важливим - це період, під час якого життєво необхідно знайти свій шлях і слідувати по ньому, не обертаючись. У вас залишиться пів року, щоб реалізувати свої ідеї. Другий повний місяць поспіль натякає, що пора б вже визначитися, зважити всі "за" і "проти" і впевнено рухатися до мети.

Риби (19 лютого - 20 березня)

Всесвіт приготував для вас безліч знаків і шансів розкрити свій потенціал. Слухайте інтуїцію і відчуття, звертайте увагу на те, що відбувається навколо, навіть якщо це все здається божевільним. Нестабільний емоційний фон допоможе розкрити в собі нові грані і зробити крок в інше життя.

Вас також може зацікавити: