Повня 2 жовтня виявиться максимально сприятливим місячним днем для знака зодіаку Скорпіон / фото ua.depositphotos.com

Сьогодні настала перша в цьому місяці повня. Астрологи склали прогноз і розповіли, кому пощастить в цей особливий день, а хто залишиться за бортом.

Про це пише slovofraza.

Овен

Чи не найспокійніший і найбільш вдалий місячний день для Овна. Складається враження, що ви не можете зосередитися і направити власну енергію в потрібне русло. Через це дієте хаотично і виконуєте занадто багато зайвих рухів. Сьогодні ви будете важко знаходити спільну мову з людьми. Гороскоп рекомендує пом'якшити, інакше розгубите друзів і однодумців.

Відео дня

Читайте такожАктор, зірка "Спіймати Кайдаша" Тарас Цимбалюк: після інституту ти нікому не потрібен... покі не відростив волосся я грав лише бандитів та охоронців " Ашану"Тілець

Повня 2 жовтня – непроста дата для знака зодіаку Тілець. Астрологічний прогноз говорить, що ваш енергетичний рівень знижується, через що віддасте перевагу діяти повільно і без поспіху. Ось тільки проблема полягає в тому, що оточуючі будуть постійно Вас підганяти.  

Близнюки

Гороскоп вказує на те, що повний місяць 2 жовтня може пройти для Близнюків в сприятливому ключі, але ви самі ризикуєте все зіпсувати. Це позитивний і потужний день для нових проектів і цікавих цілей. І знак зодіаку проявляє цілеспрямованість і сильне бажання домогтися конкретної мети. Ось тільки Близнюки не розуміють, що в конкретний день реалізувати задумане просто не вийде. Важливо в цей момент проявити мудрість, відмовитися від завдання і взятися за щось більш реалістичне.  

Рак

Для Рака це непогана доба, але досягнення вельми скромні. Ні про які кардинальних життєвих трансформаціях мови не йде. Але це не означає, що знаку Зодіаку Рак потрібно опустити руки і просто сидіти на одному місці. Ні, якщо докладете зусиль і постараєтеся, то обов'язково вичавіть з дати максимум користі. Просто не сподівайтеся схопити всі зірки світу, адже цього не трапиться.  

Лев

Повня 2 жовтня – досить дивний місячний день для знака зодіаку Лев. Річ у тому, що Місяць надасть на вас сильний вплив, посиливши почуття егоїзму. По суті, Ви і в звичайні дні ставите власні потреби на перше місце. Але сьогодні астропрогноз посилить це почуття, так що навіть з боку близьких можуть посипатися легкі зауваження. Подібна зацикленість на собі здатна обернутися реальною проблемою для Лева.  

Діва

Поруч з вами є доброзичливі люди, з якими непогано проведете час, якщо розслабитеся і не будете занадто мудрувати. Також важливо дати собі більше свободи в матеріальному плані. Знак зодіаку Діва часом вкрай скупо поводиться і боїться ризикувати. Через це можете упустити вигідну ділову можливість. Розглядайте всі пропозиції і не бійтеся укладати перспективні угоди з новими діловими партнерами.

Терези

Для Терезів цей місячний день здатний пройти максимально пасивно. Гороскоп говорить, що з самого ранку ви ризикуєте зануритися в роздуми і проходите цілу добу з думками про одну тему. Причому вам здається це неймовірно важливим і значущим, хоча в реальності ніяк не відіб'ється на житті. Саме тому знаку Зодіаку Терези краще звернути увагу на коментарі друзів і сім'ї про те, що ви страждаєте нісенітницею.  

Скорпіон

Повня 2 жовтня виявиться максимально сприятливим місячним днем для знака зодіаку Скорпіон. Причому він настільки вдалий, що і вам доведеться здивуватися. Навіть якщо планували просто полінуватися і відпочити, все одно доля підкине цікава подія або дозволить реалізувати геніальну ідею і збагатитися. Головні правила цієї місячної доби: відмовитися від жадібності і поспіху. Скорпіону краще продемонструвати світу щедрість і великодушність.  

Стрілець

Неоднозначним повний місяць 2 жовтня обіцяє стати для Стрільця. B цілому, гороскоп переглядає у вашій поведінці благородні мотиви. Знак зодіаку мріє ощасливити близьких і оточити їх любов'ю і увагою. Ось тільки ви дієте занадто наполегливо і починаєте нав'язувати свої бажання оточуючим. Цим тільки відштовхнете. Крім того, Місяць робить знака зодіаку Стрілець нетактовним, а часом навіть занадто грубим. Ви прагнете донести свою думку натовпу і навіть не замислюєтеся про те, щоб пом'якшити висловлювання або зовсім промовчати. Дійде до того, що люди почнуть вас просто відверто уникати.  

Козеріг

Цей місячний день пройде спокійно для Козерога, але не принесе ніякої душевної радості. У вас виникає потреба чинити правильно і виконувати свій обов'язок. Однак в цьому немає нічого цікавого і хвилюючого. B такій обстановці у зодіакального представника здатна розвинутися апатія і депресивний настрій. Місяць пробуджує в знаку Зодіаку Козеріг прагнення до пригод, зміні обстановки, подорожей, зустрічей і чогось незвичайного.  

Водолій

Повня 2 жовтня – неоднозначний місячний день для знака зодіаку Водолій. Ви можете прокинутися з огидним настроєм. Все здається сірим, нудним і сприймається в негативному світлі. Астрологічний прогноз говорить, що ваше завдання перебороти це відчуття, адже воно оманливе. Вже після обіду уважні Водолії помітять, як фарби стають яскравими. Місяць робить середину дня найбільш сприятливим і вдалим періодом для зодіакального представника.  

Риби

Сприятливим повний місяць 2 жовтня обіцяє стати по астропрогнозу для знака зодіаку Риби. Можете сміливо уявляти себе найбільшим щасливчиком, тому що Всесвіт охоче реалізує будь-яке ваше бажання на першу вимогу. Тому гороскоп закликає мислити масштабно і підвищувати планку. Але вам важливо навчитися керувати увагою і енергією.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: