Представницям цих знаків Зодіаку дуже скоро жахливо не пощастить / фото pixabay.com

Астрологи назвали знаки Зодіаку, представниці яких можуть зіткнутися з валом проблем і неприємностей на наступному тижні – в період з 26 вересня до 2 жовтня.

Йдеться про два знаки. Народжені під ними дівчата ризикують зіпсувати собі життя.

Дівчатам цих знаків Зодіаку не пощастить

Левицям наступного тижня краще уникати спілкування з неприємними їм людьми, навіть з ввічливості. Зберегти енергію у зазначений період для них буде головним завданням. В іншому випадку глобальних наслідків не уникнути. Є ризик зустріти на шляху обманщика, який розіб'є серце та залишить після себе тільки порожнечу. Також вірогідні неприємності на роботі через непорозуміння з колегами. Астрологи рекомендують перечекати, намагатися проводити якомога більше часу з близькими людьми.

Відео дня

Серйозно може не пощастити наступного тижні дівчатам-Дівам. Особливо тим, хто застряг у депресивних думках і ніяк не може вибратися з цього стану вже тривалий час. Ймовірно поява неприємних новин, конфлікти і сварки. Для відновлення гармонії і підзарядки Дівам слід зайнятися собою: займатися спортом, побільше бувати на свіжому повітрі та проводити час, спілкуючись з приємними людьми.

Раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, які зустрінуть любов до кінця осені.

Вас також можуть зацікавити новини: