Пророк передбачив застосування ядерної зброї / фото ua.depositphotos.com

Китайський пророк передбачив, що до 2025 року в світі трапиться застосування ядерної зброї або буде теракт із застосуванням "брудної бомби".

Крім того американські ЗМІ повідомляють, що він передбачив ще ряд проблем. До 1 жовтня 2023 року, за його словами, може статися авіакатастрофа цивільного лайнера. А до кінця 2024 року може бути замах на лідера держави-члена ООН і його загибель.

Відомо, що пророк навіть зробив ставки. Скільки саме грошей він поставив на реалізацію цих подій - невідомо.

Відео дня

Однак раніше, як повідомляє портал Limon.ee, він назвав точну дату смерті королеви Єлизавети II. На цьому прогнозі він заробив 840 тисяч доларів. Тому багато хто схильний вірити невідомому китайцеві-пророку.

Варто відзначити, що в 2022 році з'явилося багато різних прогнозів, в тому числі і для України. Більшість пророків, мольфарів, екстрасенсів, астрологів, тарологів і ясновидців кажуть, що повномасштабна війна в Україні може закінчитися наприкінці 2023 року - на початку 2024-го. Однак є й ті, хто вважають, що вона може бути "заморожена".

Нагадаємо, раніше екстрасенс Макс Гордєєв в інтерв'ю УНІАН розповів, що чекає на нас у липні, чи продовжить Росія обстрілювати наші міста, чи є загроза для ЗАЕС, і коли окупанти почнуть відступати.

Вас також можуть зацікавити новини: