Як зрозуміти, що в квартирі пристріт / depositphotos.com

Кожна людина, купуючи або орендуючи будинок, хоче, щоб це місце стало не просто "коробкою" для сну, а й затишним притулком. На жаль, іноді трапляються казуси - люди знаходять в новій або вже обжитий квартирі дивні предмети. УНІАН з'ясував, які речі в будинку несуть негатив і можуть бути зачаровані на пристріт.

Головні ознаки поганої енергетики в квартирі

Багато езотериків розповідають, як знайти негативну річ в будинку. Для цього бажано зробити генеральне прибирання - відсунути шафи, дивани, столи і подивитися, чи немає підозрілих предметів в таємних куточках житла. Також рекомендується заглянути під плінтуса, дверні косяки і поріг - там теж можна виявити заговорену штучку.

Серед найбільш поширених предметів, що несуть в собі небезпеку, маги і чаклуни виділяють:

Відео дня
  • Нитки - не просто шматочки, що валяються на підлозі, а ті, що спеціально повішені на дзеркала, шафи, двері або куди-небудь ще. Нитки в магії використовуються в якості захисту від злих духів, і якщо ви їх знайшли, значить, хтось до вас намагався очистити житло.
  • Намальовані крейдою хрести - найчастіше, виявляються на дверях і вікнах, тобто, в місцях "порталів" в потойбічний світ. Це теж захисний ритуал, але подумайте самі - якщо з квартирою все добре, навіщо такі методи?
  • Шматки грунту і сміття - під порогом будинку ви можете знайти жменю землі, дивні записки або голки. На ці предмети часто роблять змови, а потім підносять їх до квартири людини. 
  • Комах - у теплу пору року така проблема аж ніяк не нонсенс, проте всьому є межа. Якщо ви регулярно бачите в будинку тарганів, чорних павуків, жалючих комах або мухоловок, то, швидше за все, це потойбічні сутності, які намагаються витягнути з вас енергію.

Крім усього іншого, люди, будинок яких став метою злих духів, починають себе погано почувати. Постійне бажання лягти спати, різка зміна настрою, відсутність натхнення для роботи або хобі, регулярні сварки - ознаки вампіризму. Темні сутності живляться вашою енергією і руйнують вашу сім'ю.

Лайфхак, як позбутися від негативної енергії в будинку

Якщо ви виявили якусь із ознак пристріту в квартирі, не турбуйтеся - ситуацію завжди можна виправити. По-перше, будь-які подібні речі краще голими руками не чіпати, інакше пристріт точно перейде на вас. Візьміть шматок щільної тканини, зберіть в неї підозрілі предмети, віднесіть подалі в ліс, закопайте або спаліть, а потім швидко підіть, не обертаючись.

По-друге, проведіть кілька важливих дій:

  • зітріть всі символи і знаки, залишені колишніми господарями - вам не потрібен чужий захист;
  • окропіть будинок святою водою по кутах, читаючи "Отче наш";
  • відкрийте вікна і двері на провітрювання;
  • запаліть пахощі і пройдіться з палаючою паличкою по житлу, очищаючи його від непроханих духів.

Постарайтеся самі не сваритися, не запрошувати в будинок незнайомих людей, не приносити ніяких дивних предметів. В цілому - стежте за атмосферою в квартирі і регулярно проводьте чистки за допомогою святої води і обкурювання.

Вас також можуть зацікавити новини: