Названо романтичний жест №1 для кожного знака Зодіаку / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com,

Астрологи назвали, які романтичні жести найбільше люблять представники того чи іншого знака Зодіаку, пише bestlifeonline.com.

Овен - візьміть їх стрибнути з парашутом

Овни люблять пригоди та випробування. За словами астрологині Ракель Родрігес, заняття, що викликає викид адреналіну, точно підкорить їхнє серце.

Тілець - забронюйте столик у модному ресторані

Тільці - традиціоналісти, тому їм не потрібен якийсь нестандартний грандіозний жест, щоб відчути, що їх цінують. Однак, як зазначила астрологиня Марія Хейс, Тільці - зодіакальні гурмани, а тому розкішна їжа у вишуканому ресторані припаде їм до смаку.

Відео дня

Близнюки - заплануйте творче побачення

За словами астрологів, ці кокетливі, але інтелектуальні люди знаходять романтичними жести, що змушують замислитися. Тому, наприклад, поїздка на екскурсію до художнього музею обов'язково знайде в них відгук.

Рак - напишіть любовного листа

Раки - сентиментальні, для них немає нічого надто банального, коли справа стосується романтичних жестів. Як зазначила астрологиня Родрігес, емоційна глибина та індивідуальний підхід любовних листів глибоко резонують із чутливим і турботливим серцем Рака.

Лев - зробіть широкий жест

Коли справа доходить до цих екстравертних вогняних знаків, вам слід відмовитися від квітів і шоколаду. Леви жадають повноцінних романтичних вражень, як у кіно.

Діва - зробіть їм що-небудь своїми руками

Діви прагнуть бути поруч з іншими і роблять усе можливе, щоб оточуючі почувалися цінними та щасливими. Тому ідеальний романтичний жест для Дів - це насамперед особиста участь. Чи то подарунок, зроблений власноруч, чи приготування улюбленого десерту, Діви оцінять саме докладені вами зусилля.

Терези - влаштуйте званий обід із друзями

Як знак, що цінує спілкування, Терези не люблять нічого сильніше, ніж перебувати в оточенні найближчих їм людей. Організація званого обіду, на якому зберуться близькі друзі, обов'язково вразить представників цього знака.

Скорпіон - заплануйте масаж для пари

Чуттєвий масаж для пари припаде до смаку і запалить вогонь у серці пристрасного Скорпіона, впевнені астрологи. До того ж, такий масаж дасть змогу їм та їхньому партнеру зняти напругу та насолодитися товариством одне одного.

Стрілець - здивуйте їх поїздкою або веселим заняттям

Стрільці завжди прагнуть досліджувати нові місця або спробувати щось нове. Вони не бояться деякої спонтанності, тому, якщо хочете розважити їх, заплануйте поїздку або нестандартну пригоду. Стрільці люблять сюрпризи, особливо організовані в останню хвилину.

Козеріг - скажіть їм, що ви поруч

Козероги дуже традиційні й логічні, коли справа стосується романтики. Їм буває важко сповільнитися і знайти час для себе, тож інколи все, що їм потрібно, - це щоб хтось їх вислухав або втішив. Також, як зазначають астрологи, Козерогам дуже важливо почуватися захищеними у стосунках, тому просто сказати їм, що ви завжди будете поруч, - це саме той романтичний жест, який їм потрібен.

Водолій - подаруйте квитки на улюблене шоу

Оскільки Водолії дуже товариські та цікаві, найкращим подарунком для них є враження, наприклад, квитки на концерт улюбленої групи.

Риби - напишіть вірш

Риби - романтичні натури. Для них важливо продовжувати відчувати себе бажаними. За словами астрологів, представників цього знака дуже вражають прояви творчого самовираження. Тому для того, щоб підкорити серце Риб, можна написати для них пісню або вірш. Це покаже ваше розуміння їхнього глибокого емоційного світу та висловить почуття, які, можливо, важко описати простими словами.

Вас також можуть зацікавити новини: