Гороскоп по картах Таро на завтра / фото ua.depositphotos.com

Езотерики склали гороскоп на 29 листопада по картах Таро. Що в цей день чекає кожен знак Зодіаку - читайте далі.

Овен

Продуктивність на найвищому рівні, як і ваша енергія, а значить можна братися за найсміливіші справи. Досягнення намічених цілей у ваших руках. Але пам'ятайте, що ваш успіх є відображенням людей, які вас оточують, а також ефективності вашого розуму.

Телець

Настав час подякувати долі за все. Насолоджуйтесь життям та розділіть свою радість з близькими. Водночас будьте уважні до людей, від яких віє фальшю, вони принесуть біль.

Відео дня

Близнюки

Нарешті ви знайдете внутрішню рівновагу і позбудетеся рабства несуттєвих бажань та пристрастей. Сміливо починайте справу, яку намітили, адже вас чекає успіх в будь-якій сфері діяльності.

Рак

Завтра вас буде кидати з боку в бік, як човен під час шторму. Метання з крайності в крайність буде виснажливим. Не піддавайтеся почуттю провини. Є можливість піти наперекір долі.

Лев

Вас можуть захлеснути емоції, але постарайтеся уникнути цього. Бажання отримати "все й відразу" зіграє з вами злий жарт. Також ви можете опинитися в ситуації, коли пристрасті досягнуть межі. Найголовніше - не будуйте планів на майбутнє.

Діва

Зараз у вашому житті немає чітких цілей і завдань, через що ваш шлях у майбутнє не має конкретного напрямку. Поки ви не визначитеся з тим, куди йдете, будете спотикатися на своєму шляху. Якщо дана ситуація вас не влаштовує, то доведеться щось міняти.

Терези

Настав час навчитися керувати своїми емоціями. Знайдіть екологічний спосіб для їх прояву, але ні в якому разі не придушуйте почуття. Правильне використання своїх емоцій та багата фантазія дозволять швидко досягти намічених цілей.

Скорпіон

Терпіння завтра ваш головний союзник. Не поспішайте діяти, дочекайтеся влучнішого моменту, тому що саме цей фактор матиме великий вплив на кінцевий результат. До речі, те, що ви вже встигли взростити, далі може продовжувати своє життя самостійно.

Стрілець

Незважаючи на те, що тільки лише середа, прийшов час відпочити. Відмінним проведенням часу буде сон, медитація або прогулянка на самоті, що дозволить надати поностальгувати.

Козоріг

Зосередьтеся на своїй меті і не здумайте відволікатися, щоб впоратися з усіма труднощами. Покладайтеся лише на свою силу волі. Висока ймовірність, що прокинеться ваша винахідливість та фантазія.

Водолій

Ви довго працювали над своїм оточенням і тепер воно відповідає вам. Всі ваші зусилля виправдані, а ви зможете насолодитися результатами праці. Пам'ятайте, що, віддаючи перевагу незалежності, ви позбавляєте себе допомоги.

Риби

Завтра ви будете керуватися своїми головними життєвими принципами - чесністю, рівністю та справедливістю. Ваші переконання і установки вірні, тому не варто від них відмовлятися, інакше життя перетвориться на виживання.

Вас також можуть зацікавити новини: