Гороскоп на 25 листопада по картах Таро / фото ua.depositphotos.com

Езотерики склали гороскоп на 25 листопада по картах Таро. Що в цей день чекає кожен знак Зодіаку - читайте далі.

Овен

Завтра для вас буде дуже складний день, адже він несе виклик. Необхідно бути дуже акуратним, тому що вороги не сплять і небезпека підстерігає за рогом. На жаль, підтримки чекати нізвідки, тому з усім доведеться розбиратися самостійно.

Телець

У цього знака Зодіаку триває вдалий період. Вам допомагають небеса. Тельці отримають поштовх до позитивних змін у фінансовій та матеріальній сфері. Випаде унікальна можливість переосмислити своє життя на краще, привести справи в порядок і насолодитися результатами своїх зусиль.

Відео дня

Близнюки

Субота дасть вам можливість заглибитися в таємниці світобудови і усвідомити свою надприродну суть. Ваша інтуїція буде на піку своїх можливостей. Є ймовірність, що прокинеться інтерес до незвичайних знань і наук, а також прагнення до розширення свідомості.

Рак

Раків чекають приємні вісті, пов'язані з почуттями та стосунками. Можна спокійно планувати романтичне побачення. Водночас не варто повністю занурюватися в почуття і відключати розум. Залишайтеся на поверхні та отримуйте задоволення, але використовуйте розум, коли це необхідно.

Лев

Фортуна стане найкращою подругою. Вас чекає успіх і везіння в різних справах. Можна сміливо йти на ризик у всіх сферах. Водночас не забувайте, що колесо Фортуни постійно в русі, тому використовуйте момент по максимуму.

Діва

Настав час знайти баланс між бажанням накопичити більше і задоволенням, щоб уникнути втрати радості і спокою. Не варто утримувати все зароблене під замком. Страх все втратити зіпсує вам життя. Порадуйте себе невеликою покупкою.

Терези

Найкраще приділити час сім'ї та рідним. Спілкування з ними принесе радість. До того ж, хтось із родичів потребує підтримки. Також з'явиться можливість стати частиною великої корпорації або приєднатися до нового колективу.

Скорпіон

Карти Таро радять відпочити, зокрема відпочинок потрібен вашому розуму. Інтенсивна розумова робота накладає свій відбиток. Пора розслабитися і забути про проблеми. Насолоджуйтеся природою, випийте улюблений напій або ж просто нарешті виспіться.

Стрілець

Складний період в житті добігає кінця. Попереду стабільність, за якою підуть позитивні зміни. У цей період не можна втрачати надію, тому що саме вона приведе до світлого майбутнього. Темна ніч закінчується, а попереду світанок.

Козоріг

Цьому знаку Зодіаку належить знайти компроміс в складній ситуації. Щоб зробити правильний вибір, необхідно відмовитися від усього, що може заважати. При цьому уважно прислухайтеся до своєї інтуїції. Велика ймовірність саме інтуїтивних прозрінь.

Водолій

Нарешті якась справа завершилася і вельми успішно. Прийшов час розслабитися в колі колег і відсвяткувати, адже успіху ви досягли разом. Просто насолоджуйтеся плодами своєї праці, щоб з новими силами приступити до досягнення нових цілей.

Риб

Глобальний період вашого життя добігає кінця. Попереду чекає новий етап, який торкнеться і професійної, і особистої сфери. Таро обіцяють всеосяжне благополуччя. У цей день ви можете досягти успіху в справі, над якою довго працювали. Також можливе усвідомлення того, що ви стали іншою людиною – кращою версією себе.

Вас також можуть зацікавити новини: