Гороскоп на 17 листопада по картах Таро / фото slovofraza.com

Астрологи склали прогноз по картах Таро для всіх знаків Зодіаку на 17 листопада. Карта, що випала саме вам, дасть пораду, що робити в цей день.

Овен 

Вам випала карта Маг, яка свідчить про те, що в четвер у вас з'являться можливості для особистісного та кар'єрного розвитку. Ви зможете відкрити перед собою будь-які двері.

Телець

У цей день вам варто займати нейтралітет в будь-яких спірних питаннях. Не беріть на себе роль судді, інакше ризикуєте обзавестися ворогами. А це вам зовсім ні до чого.

Відео дня

Близнюки 

Завтра зірки будуть на вашому боці, що вже говорить про те, що на вас чекає неймовірний успіх. Найбільше це стосується вашого матеріального становища. Ви можете знайти нове джерело доходу.

Рак

Весь день ви будете "на коні". За що б ви не взялися, все буде вдаватися вам з легкістю. Також ви можете заручитися підтримкою однодумців.

Лев 

У четвер ви можете спалахнути якоюсь ідеєю, але зовсім скоро інтерес до неї пропаде. Ви не доведете цю справу до кінця, навіть якщо почнете. Тому не будуйте собі ілюзій.

Діва 

Завтра ви зможете подолати всі свої страхи і сумніви. "Небесні світила" вкажуть вам правильний шлях до слави і визнання. Ви будете дуже задоволені тим, що оточуючі нарешті гідно вас оцінять.

Терези

Ви зможете вирішити будь-яке питання, тільки якщо будете діяти в команді. Не забувайте і про свої лідерські якості. Також проявляйте лояльність по відношенню до інших людей.

Скорпіон 

Вам випала "романтична" карта. Вона говорить про те, що 17 листопада на вас чекають романтичні зустрічі, побачення, багато кохання і навіть інтим. Вечір обіцяє бути дуже цікавим.

Стрілець

Можливо, останнім часом вас мучили якісь страхи. Будьте більш уважними до них, бо вони можуть бути цілком обґрунтованими. Не приймайте поспішних рішень. У цей день вам варто бути максимально обережними.

Козоріг 

Козерогам випала карта під назвою "Блазень". І вона зовсім не говорить про те, що ви будете когось розважати. Завтра вам доведеться нарешті встати і щось зробити. Ця карта позначає людину, що рухається назустріч своїм мріям.

Водолій

Астрологи не рекомендують вам закривати очі на неприйнятні для вас речі. Якщо раніше ви могли спустити з рук поганий вчинок, то завтра вам варто все це фіксувати і обрубувати на корені спроби "підірвати" вас.

Риби

У цей день ви встанете з попелу, як птах фенікс. Карта, що випала вам, говорить про певне відродження. Ви відпустите всі образи і відкриєте своє серце для великого і світлого майбутнього.

Нагадаємо, раніше астролог назвала міста, які незабаром будуть палахкотіти у вогні.

Вас також можуть зацікавити новини: