Гороскоп па картах Таро / фото ua.depositphotos.com

Езотерики склали прогноз на 8 листопада для всіх знаків Зодіаку за картами Таро. Що нам підказують карти – читайте далі.

Овен

Карта "Король Кубків". На цій карті ми бачимо зображення людини, яка знаходиться наполовину під водою. Вода символізує інтуїцію, та чутливість. Король підноситься над цими глибинами, приносячи інформацію в реальний світ. Його погляд спрямований на порожню чашу, що може свідчити необхідність перетворити фантазії на конкретні дії задля досягнення мрії. Таро радить вам надавати більшого значення своїм почуттям та інтуїції, робити перший крок у напрямку своєї мети, відкрито висловлювати свої почуття та надавати допомогу тим, хто звертається до вас.

Відео дня

Телець

Карта "Сонце". Для Тельця випала карта "Сонце", що символізує успіх, визнання, досягнення, славу, шану та повагу. На ній зображений бог сонця Аполлон, який керує планетами. Це вказує на те, що як воля вищих сил, так і ваше власне вище Я має важливе значення у вашому житті. Сьогодні ви відчуватимете впевненість, оптимізм і ясне бачення ваших цілей та способів їх досягнення.

Близнюки

Карта "Шістка Монет". Ця карта говорить про баланс між матеріальною вигодою та безкорисливою допомогою. На карті зображений багато одягнений чоловік, що тримає ваги і знак ваги. Ця карта символізує благодійність, готовність допомагати іншим, особливо матеріально. Вона також підкреслює важливість чесності та рівності у світі, де чесність та рівність не завжди є пріоритетами.

Рак

Карта "Вищий Суд". У вашому розкладі є карта, яка в першу чергу вказує на духовне зростання. Сьогодні вам надається шанс переглянути ситуацію та себе з нового боку, усвідомити свої невикористані здібності та потенціал. Ви глибше усвідомлюватимете, що все в цьому світі тісно пов’язане невидимими нитками і ніщо не існує в ізоляції. З практичної точки зору, це також може мати на увазі розширення можливостей та отримання знаків, що вказують на прихід чогось нового у ваше життя.

Лев

Карта "Лицар Мечів". Ця карта символізує творче піднесення. Лев прагне до своєї мрії і може подолати перешкоди. Сьогодні у вас є здатність рухатися до мети з величезним ентузіазмом і зробити неможливе. Однак будьте обережні, така наполегливість може призвести до егоцентризму, нетерпимості та дратівливості. Намагайтеся зберегти дружні стосунки в процесі досягнення своїх цілей.

Діва

Карта "Колісниця". Карта символізує активні дії та лідерські позиції, але також "недосвідчену енергію". Сьогодні ви можете опинитися в ролі лідера в якомусь процесі, але, можливо, вам не вистачить досвіду та професійних навичок, щоб впоратися з усіма завданнями. У вас є величезне енергійне прагнення та віра у свої сили, але не забувайте контролювати свої емоції та пристрасті, щоб никнути некерованих ситуацій.

Терези

Карта "Туз Монет". Це чудова карта! На ній зображено римського бог-коваля Вулкана, що може віщувати несподівану можливість зробити значний прорив у галузі, пов’язаної з фінансами, здоров’ям, фізичною підготовкою або створенням матеріальних речей. Вас можуть забезпечити "сирим матеріалом", з якого можна створити щось по-справжньому вражаюче. Таро радять вам бути відкритими до всього, що може з’явитися у цей день – починаючи від дружніх порад і закінчуючи щедрими подарунками чи привабливими пропозиціями.

Скорпіон

Карта "Віра". В класичних колодах Таро ця карта відома як "Ієрофант" і зображує Папу Римського. У цій інтерпретації Ієрофант є духовним наставником, гуру. Цей день може бути пов’язаний з поняттями віри, моралі, релігії, духовних практик або духовних прозрінь, а також довгоочікуваною відповіддю на питання, що давно мучило вас. Крім того, ця карта може вказувати на вашу здатність давати духовне керівництво, і вас можуть звернутися за порадою чи психологічною підтримкою. Скорпіони, як ніхто інший, мають ці здібності, тому не варто відмовляти у допомозі.

Стрілець

Карта "Десятка Мечів".  Мечі, що завдають шкоди, символізують розум, який став настільки руйнівним та аналітичним, що почав атакувати самого себе. Можливо, ви занадто захоплені аналізом та "розробкою" всього навколо, включаючи власні емоції та відчуття, і тепер ваш розум починає атакувати вас. Ця карта вказує на конфлікт із самим собою, але вона також може бути початком процесу звільнення. Цього дня ви маєте можливість піднятися на новий рівень у своєму особистому розвитку та пізнати нові аспекти себе.

Козеріг

Карта "Дев’ятка Мечів". Ця карта говорить про те, що ви можете себе накручувати. Можливо, ви схильні припускати найгірше, сумніватися в сприятливому розвитку подій і бачити в оточуючих потенційних ворогів, або конкурентів, створюючи відчуття, що все проти вас.

Водолій

Карта "Королева Мечів". Символізує перфекціонізм і бажання досягти незалежності. Незважаючи на цінність цих якостей, сьогодні Таро радить звернути увагу на їхні негативні аспекти, такі як постійна напруга та невдоволення. Адже у світі немає нічого, що було б абсолютно ідеальним чи цілком незалежним. Подумайте, наскільки важливо вам завжди виглядати і говорити бездоганно?

Риби

Карта "Світ". Вона символізує завершення етапу, тріумф, перемогу, глобальне перетворення, відродження та нове життя. Сьогодні може завершитися важливий етап у вашому житті, і ви будете повністю задоволені його результатами.

Нагадаємо, що що ми публікували православний календар на листопад 2023 з датами за новим стилем.

Вас також можуть зацікавити новини: