Астрологи попереджають, що цей період таїть в собі небезпеки / ua.depositphotos.com

14 жовтня починається період ретроградного Меркурія, який триватиме до 3 листопада. Астрологи попереджають, що хоча цей період буде недовгим, він таїть в собі безліч небезпек. 

Про це пише slovofraza.

Негативний вплив ретроградного Меркурія

У період ретроградного руху Меркурія людям набагато складніше буде знаходити спільну мову. Може бути багато сварок з родичами і друзями і навіть зі сторонніми людьми. Астрологи рекомендують не гнути свою лінію, а прагнути до компромісів.

Відео дня

Читайте такожНазвано знаки Зодіаку, які ніколи не прощають зрадуАстрологи також рекомендують в цей складний період не здійснювати дорогих покупок, не починати нових справ. Будь-які ризики можуть обернутися фінансовим крахом.

Позитивний вплив ретроградного Меркурія

Попри це у ретроградного Меркурія є і свої позитивні сторони. 

По скільки в цей час люди намагаються уникати один одного, Меркурій допоможе полегшити ізоляцію і позбавить багатьох з нас бажання відвідувати людні місця, в яких можна заразитися. Це знизить швидкість поширення коронавірусу.

Поради астрологів в ретроградний Меркурій

Щоб нівелювати негатив ретроградного Меркурія, астрологи рекомендують якомога більше часу присвячувати не виявленню причин, за якими трапляються проблеми, а пошукам шляхів їх вирішення. Меркурій у зворотному русі може змусити вас загрузнути в думках про минуле - може виникнути бажання відновити завершені стосунки. Не піддавайтеся спокусі.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: