Ретроградний Уран 2021-чого чекати / depositphotos.com

Уран - неоднозначна планета, енергетика якої вважається досить важкою. З серпня по кінець грудня Уран стане ретроградним. Астрологи стверджують, що кожен із знаків Зодіаку відчує зміни в житті.

Раніше ми розповідали про ретроградний Меркурій і пояснювали, як він вплине на долю. Сьогодні поговоримо про іншу, не менш значущу планету - про Уран.

Ретроградний Уран - що кажуть астрологи

Який значення має Уран / depositphotos.com

Фахівці, які складають натальні карти, знають про особливості кожної планети. Важливо визначити планету-покровителя, щоб сказати про сильні і слабкі сторони людини, а також побачити її призначення по кармі.

Відео дня

Читайте такожЗапудрять мізки будь-кому: топ-3 розважливих маніпуляторів за знаком ЗодіакуЛюди, у яких "на чолі кута" стоїть Уран, зазвичай, відрізняються хорошою пам'яттю, високим рівнем інтелекту і серйозними перспективами на майбутнє. Інтуїція працює на "відмінно", здібності мозку феєричні. Уран відповідає за оновлення і прогрес, тому часто під цією планетою народжуються реформатори, бунтівники і новатори.

Уран - прапор змін, ініціаторами яких стає величезна кількість людей. Ретроградність підсилює ці значення - нововведення впроваджуються швидко, нікому нічого не пояснюючи. Люди жадають свободи і активних дій, руйнують усталені догмати.

Що не можна робити в ретроградний Уран - правила безпеки

Заборони астрологів на період ретроградного урану / depositphotos.com

У період зворотного шляху планети багатьох з нас відвідають несподівані ідеї, а інтуїція стане рушійною силою. Астрологи рекомендують бути обережними і не піддаватися імпульсу - записуйте все, що приходить вам в голову, а рішення приймайте після того, як Уран стане директним.

Планета ясно покаже все те, що вам в житті не потрібно: нелюбима робота, нещасливі відносини, ненадійні люди. Чекайте - з серпня по грудень все те, що не приносить вам задоволення буде зникати само собою, головне - сприймати це з розумом і не хапатися за сумнівне минуле.

Ретроградний Уран 2021 - гороскоп для знаків Зодіаку

Астропрогноз для знаків Зодіаку / depositphotos.com

Овен

Як би вам не хотілося, але вибір робити доведеться. "Зараз або ніколи" - девіз майбутнього півріччя. Якщо ви злякаєтеся і не зважитеся щось робити, всі ваші прагнення повернуться до початкової точки.

Телець

Будьте уважні - серед вашого оточення предостатньо лицемірів. Вчіться виявляти лестощі і не довіряйте всім підряд - люди "вішають локшину", нехай і вельми переконливо.

Близнюки

Вам захочеться переїхати, змінити житло або спосіб життя. Можете піддатися імпульсу, але врахуйте, що незабаром повернетеся назад - райдужні перспективи виявляться такими тільки у вашій голові.

Рак

У період ретроградного Урану представникам водного знака захочеться проявити лідерські якості. Не зупиняйте себе - навіть якщо вибрані компанії розваляться, его своє ви потішити зможете.

Лев

А ось темпераментні Леви, навпаки, будуть змушені віддати кермо влади в чужі руки. Не переживайте - все відбувається на краще. Можете втішити себе тим, що рішення це прийняли ви і інших варіантів не було.

Діва

Неприємності будь-якого масштабу, які обрушаться вам на голову регулярними порціями, не повинні вибивати вас з колії. Навпаки, те, що відбувається - відмінний привід, щоб розвинути самостійність і креативність у вирішенні проблем.

Терези

Постарайтеся встояти на ногах - різкі зміни можуть збити вас зі шляху. Ні в якому разі не залишайтеся на самоті і не шкодуйте себе, інакше зухвала планета повернеться до вас не кращою своєю стороною.

Скорпіон

Уран благоволить норовливим Скорпіонам, тому зміни у вашому житті виявляться кардинальними: розставання, звільнення, зміна місця проживання. Не засмучуйтеся - вас позбавляють від баласту, який тягне вас назад.

Стрілець

Шлях до успіху (який вам забезпечений) тернистий і нелегкий. Будьте уважні, поки йдете вгору - будь-яка необдумана дія або в серцях сказане слово може стати причиною краху ваших надій.

Козоріг

Представники земного знака пристосуються до змін ззовні, а ось всередині залишаться такими ж. Астрологи вважають, що саме в цьому проблема впертих Козерогів - поки не зміните себе, нічого не буде "добре".

Водолій

Творчі і непостійні Водолії, нарешті, усвідомлюють, що третина ваших знайомих - люди-флюгери. Розраховувати на них не можна, довіритися - теж, а енергію вони витягають постійно. Якщо ви знайдете в собі сили розчистити простір - буде чудово.

Риби

Знатні флегматики, які часто стають жертвами власної ліні, цього разу повинні взяти себе в руки. Дивіться в обидва по сторонах - життя постійно дає вам шанси. Пропустите - самі винні.

Вас також може зацікавити: